Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Segítséget kérnék, hozzáértő...

Segítséget kérnék, hozzáértő embertől, idézem, PDF-file betöltése-megnyitása meghiusul, mert a mű-torrent nincsjól BEEnkódolva, idézet vége . Bocsánat, a görög "MŰ-betű"karakterét fonetikusan írtam-?

Figyelt kérdés
A történet:Egy Adobe Reader software-frissítést kellett letöltenem, ahhoz, hogy egy Cégközlöny-weboldal adatait láthassam. Ráklikkeltem, s azóta semmi PDF-t nem nyit meg a gépem. Minden esetben az idézőjeles szöveget írja ki. -Az igazság, h sajnos halványlila elképzelésem sincs, mit takar a mű, a torrent, meg az a fránya eenkód. - Köszönöm, ha válaszolni tud.McAfee Security van a gépemen,-kissé erőszakosnak tűnik, de nem tudom kikapcsolni-.A gépemen "Microsoft Windows7 Ultimate SP1 x 64 Integrated January 2012 IE9" Oprendszer van telepítve.

#Adobe Acrobat #McAfee #BEEnkódolás #PDF-file
2012. okt. 8. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem a pdf fájlt betársítottad a torrent progival(talán), jobb egér egy pdf fájlra->társítás->kiválasztod az adobe readert, ha esetleg rosszul sikerült az adobe reader frissítése, akkor töröld le a progit és rakd fel újra, bár én senkinek nem ajánlom az adobe readert, mint pdf olvasót, de lehet neked specifikusan arra van szükséged.
2012. okt. 8. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
#1, le a kalappal, hogy ezt ki tudtad hámozni!
2012. okt. 8. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem nagyon értem, de! A Magyar Közlönynél is előírás az Adobe Reader, ennek ellenére a Foxit Readerrel kiválóan működik. Az Adobe Reader tele van biztonsági résekkel, megbízhatatlan, töröld le, aztán futtass le vírusirtót. Végül ezt töltsd le és telepítsd, Mozilla Firefox-ban állítsd be, de először Társítani kell majd egy .pdf fájllal. (Magyarul is tud).

[link]

2012. okt. 8. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Foxit Reader tud magyarul (van hozzá magyar nyelvi fájl.de jó a Sumatra Reader is.
2012. okt. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!