Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki tanít programozni? :D

Electronicperson kérdése:

Valaki tanít programozni? :D

Figyelt kérdés
C++ szeretnék tanulni, és ehhez keresnék valakit aki megtanítana, persze térítés ellenében. Lehetőleg Telki közelében.
2012. okt. 1. 17:21
 1/8 A kérdező kommentje:
megtanítot szerettem volna írni :)
2012. okt. 1. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Itt van ez a könyv:

Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24 óra alatt.

Ebből megtanulhatsz programozni.

De ha lány vagy akkor személyesen megtanítalak mert már elég rég volt hosszútávú kapcsolatom és hiányzik már nekem a párkapcsolat.

De az a könyv amit fentebb írtam az nagyon jó abban az alapok vannak és szörnyen jó könyv.

Azt kezd el tanulni szerintem.

A code blocks nagyobb méretű verzióját pedig töltsd le.

Abban fogsz programozni.

2012. okt. 1. 17:44
 3/8 A kérdező kommentje:
ook :D
2012. okt. 1. 18:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Bár én tanárra gondoltam :D aki odajön és eggyüt csináljuk meg, mert az nekem jobb :D
2012. okt. 1. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, keress neten, páran hirdetik magukat. Ingyen senki nem fog megtanítani. Egyébként a programozás szerintem önálló tanulást igényel.
2012. okt. 1. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Önálló tanulás a tuti módszer de megtanítlak ingyen ha lehetek a hűséges párod. ;D
2012. okt. 1. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Jobb az önálló tanulás, csak ha elakadsz akkor jön jól egy segítség élőben. (De ha rendesen leírod a problémát itt is segítenek.)

Az alapokat könyvből bőven meg lehet tanulni.

2012. okt. 1. 23:33
 8/8 anonim válasza:
Mennyit értesz térítés alatt? Programozás elméletet meg tudom tanítani, de a programozásra neked kell ráérezned...
2012. okt. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!