Programozás vs Rendszergazda:melyik a jobb?
Üdvözlet mindenkinek! Lassan eljön az idő hogy el kéne helyezkednem valami szakmában,azt szerencsére már kiskorom óta tudtam,hogy az informatika érdekel,viszont abban még nem tudtam dönteni,hogy melyik a jobb:Rendszergazda vagy Programozó. Akinek van pár tapasztalata ezekről a szakmákról tudna nekem pár sort írni,hogy könnyebben tudjak dönteni? Pl:fizetés,rugalmas meló-e stb.
Illetve az igaz,hogy a programozó tegyük fel a hó elején megkapja a projectet és mondjuk hó végére kész kell lennie közben otthon dolgozhat? Válaszokat előre köszönöm!
Ja, és fizu...változó...csomó rendszergazda nem keresi meg csak épp, h a minimálbért, vagy saját utakon jár..., ha szerencséje volt kb. 200eFt körüli fizut is kifoghat.
Programozásnál sokkal többet kereshetsz, pláne, ha jó is vagy tényleg benne...a határ igazából a csillagos ég, már ha a külföldet is beleszámítom. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!