Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás vs Rendszergazda:m...

Programozás vs Rendszergazda:melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Üdvözlet mindenkinek! Lassan eljön az idő hogy el kéne helyezkednem valami szakmában,azt szerencsére már kiskorom óta tudtam,hogy az informatika érdekel,viszont abban még nem tudtam dönteni,hogy melyik a jobb:Rendszergazda vagy Programozó. Akinek van pár tapasztalata ezekről a szakmákról tudna nekem pár sort írni,hogy könnyebben tudjak dönteni? Pl:fizetés,rugalmas meló-e stb.

Illetve az igaz,hogy a programozó tegyük fel a hó elején megkapja a projectet és mondjuk hó végére kész kell lennie közben otthon dolgozhat? Válaszokat előre köszönöm!

2012. szept. 28. 12:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Programozást válaszd...ma már amúgy is rendszergazdáktól is elvárják, h tudjon programozni...a kettőt nem igen lehet külön választani! :( Régen még voltak olyan hirdetések, ahol nem volt feltétel, h rendszergazda értsen programozáshoz, ma már - jó pár éve - nem is igen látok ilyet.
2014. febr. 25. 01:16
 12/12 anonim válasza:
100%

Ja, és fizu...változó...csomó rendszergazda nem keresi meg csak épp, h a minimálbért, vagy saját utakon jár..., ha szerencséje volt kb. 200eFt körüli fizut is kifoghat.

Programozásnál sokkal többet kereshetsz, pláne, ha jó is vagy tényleg benne...a határ igazából a csillagos ég, már ha a külföldet is beleszámítom. Előző voltam.

2014. febr. 25. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!