Hol találok leírást a C+ nyelv alapjaihoz?
Egy olyan oldalt keresnék ahol részletesen és érthetően leírják a C vagy C+ (igazából nem is tudom mi a különbség) alapjait. Egyetemen ezt fogják oktatni, és nem úgy akarok beülni hogy nem értek hozzá egy kicsit sem.
Ezenkívül 2 éve programoztam egy ideig Pascal-ban, úgyhogy egy kicsit konyítok a témához.
Előre is köszönöm. :)
Ui.: Tudom google, de ott lehet nem a legjobbra akadok, és akinek pedig bevált oldalt ismer azt szívesen fogadnám. :)
Hehe :) Egyetemen akkor fogsz beégni ha nem tudod, hogy olyan, hogy C+ nincsen :) C van meg C++
C-t már nem érdemes tanulni, a C++ kicsit bonyolultabb, de ma már mindenhez C++t használnak , jóval fejlettebb, és szerintem csak összezavarna téged ha C-t, aztán C++t tanulnál. Bár nem tudom egyetemen hogy fogtok haladni, ha most elkezdesz C++t tanulni, ottmeg Cvel indultok, az csak mégjobban összezavarna. Alapokat legjobban a "Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt" könyvből tudod elsajátítani, 6-7 ezer forint könyvesboltban, CD-vel. Le is töltheted ebook-ként, de akkor be kell szerezned egy fordítóprogramot (hacsaknem linux user vagy), illetve annyi hátrányos lesz még belőle, hogy a CD-n eredetileg rajtavan minden kód amiből tanulni lehet, így nem feltétlen kell bepötyögnöd az 5 oldalas példamunkát :)
Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan, szívesen válaszolok
F/15
"
Ezenkívül 2 éve programoztam egy ideig Pascal-ban, úgyhogy egy kicsit konyítok a témához.
"
hát ez elég kevés, hogy 2éve programoztam...
azóta mi van? ha suliban tanultad, akkor az annyit ér.
hát nemsok, azért kéne megint elkezdenem
igen sulis volt, "programozás szakkör" fél éven át kb
Kernighan and Ritchie : The C Programming Language
Ez C hez.
Bjarne Stroustrup : A c++ programozási nyelv
Ez C++ hoz.
Ez a 2 könyv a biblia.Egytemen is ezekből tanitanak.
Itt megtalálod mind a kettőt magyar nyelven.
angolul tudsz?
mert nagyon sok jó leírás van, csak minimális angol kell hozzá
a minimális angoltudás megvan
középfokú nyelvvizsga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!