Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol találok leírást a C+...

Hol találok leírást a C+ nyelv alapjaihoz?

Figyelt kérdés

Egy olyan oldalt keresnék ahol részletesen és érthetően leírják a C vagy C+ (igazából nem is tudom mi a különbség) alapjait. Egyetemen ezt fogják oktatni, és nem úgy akarok beülni hogy nem értek hozzá egy kicsit sem.

Ezenkívül 2 éve programoztam egy ideig Pascal-ban, úgyhogy egy kicsit konyítok a témához.

Előre is köszönöm. :)

Ui.: Tudom google, de ott lehet nem a legjobbra akadok, és akinek pedig bevált oldalt ismer azt szívesen fogadnám. :)

2009. júl. 31. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Hehe :) Egyetemen akkor fogsz beégni ha nem tudod, hogy olyan, hogy C+ nincsen :) C van meg C++

C-t már nem érdemes tanulni, a C++ kicsit bonyolultabb, de ma már mindenhez C++t használnak , jóval fejlettebb, és szerintem csak összezavarna téged ha C-t, aztán C++t tanulnál. Bár nem tudom egyetemen hogy fogtok haladni, ha most elkezdesz C++t tanulni, ottmeg Cvel indultok, az csak mégjobban összezavarna. Alapokat legjobban a "Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt" könyvből tudod elsajátítani, 6-7 ezer forint könyvesboltban, CD-vel. Le is töltheted ebook-ként, de akkor be kell szerezned egy fordítóprogramot (hacsaknem linux user vagy), illetve annyi hátrányos lesz még belőle, hogy a CD-n eredetileg rajtavan minden kód amiből tanulni lehet, így nem feltétlen kell bepötyögnöd az 5 oldalas példamunkát :)

Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan, szívesen válaszolok

F/15

2009. júl. 31. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:

"

Ezenkívül 2 éve programoztam egy ideig Pascal-ban, úgyhogy egy kicsit konyítok a témához.

"

hát ez elég kevés, hogy 2éve programoztam...

azóta mi van? ha suliban tanultad, akkor az annyit ér.

2009. aug. 1. 09:16
 3/7 A kérdező kommentje:

hát nemsok, azért kéne megint elkezdenem

igen sulis volt, "programozás szakkör" fél éven át kb

2009. aug. 1. 13:34
 4/7 aTeE ***** válasza:

Kernighan and Ritchie : The C Programming Language

Ez C hez.

Bjarne Stroustrup : A c++ programozási nyelv

Ez C++ hoz.

Ez a 2 könyv a biblia.Egytemen is ezekből tanitanak.

Itt megtalálod mind a kettőt magyar nyelven.

[link]

2009. aug. 2. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:

angolul tudsz?

mert nagyon sok jó leírás van, csak minimális angol kell hozzá

2009. aug. 2. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:

a minimális angoltudás megvan

középfokú nyelvvizsga

2009. aug. 2. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha adsz vmi elektronikus elérhetőséget, eltudom küldeni azt a könyvet ami nekem egyetem mellett segített... (pdf)
2009. aug. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!