Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tablet pc-n megoldható a...

Tablet pc-n megoldható a programozás?

Figyelt kérdés

Legtöbb tablet pc-n Android van, de nem tudom, hogy ez milyen lehetőségeket kínál. Megoldható rajta a programozás? (pl. c++, java stb.), természetesen úgy értem, hogy le is tudjam futtatni.

Most jöhet a kérdés, hogy miért pont tablet pc-n akarok programozni, ennek is meg van az oka, amit nem részleteznék (nem tartozik a kérdéshez).

2012. szept. 15. 11:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

és a beadandókat is írjam majd ott? nem szeretek ennyi függni valamitől/valakitől. kényelmesebb megoldásnak tűnik h egyszerűen előkapom a tabletet és írom.

meg persze nem rohangálhatok mindenért a gépterembe. rengeteg olyan dolog van (pl. elektronikus tesztek, egyetemi papírok intézése) amit csak neten lehet megtenni.

2012. szept. 23. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát, pedig jobb ez a megoldás.

Egy nagyobb beadandót nem fogsz tudni tableten megírni, vagy ha igen, akkor csak nagyobb szenvedések árán.

Esetleg ha kolis vagy érdeklődj, hogy ott nincs-e gépterem vagy valami lehetőség.

Vagy szerezz be egy nagyon olcsó gépet.

(Egy PC ami programozásra untig elég már 10.000 Ft környékén is kapható akár!)

2012. szept. 23. 17:15
 13/18 A kérdező kommentje:
linkelj egyet kérlek!
2012. szept. 23. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Akár: [link]

Bár 512 MB ram nem árt legalább.

Szóval:

[link]

[link]

[link]

[link]

De ez csak az első pár találat.

2012. szept. 23. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja és még el sem értem a 10.000-et. :)

Programozni egy egyszerű P4-es gép bőven elég.

A videokártya teljesen mindegy, azért 512 MB ram nem árt, ha Windowst szeretnél.

De ha találsz P4-es 1 GB ram-os gépet az is bőven jó már.

2012. szept. 23. 17:45
 16/18 A kérdező kommentje:
koszi!
2012. szept. 23. 17:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezeknél olcsóbb gépek is vannak. A PC bontókon 90 -es évekbeli gépek 2000-3000 FT -sek. Linux -ot (gyengét) teszel rá, és már is valami modernebb környezetet kapsz.
2012. szept. 24. 18:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak egyetérteni tudok az előttem íróval. Isten ments, hogy tabletet vegyen a prog.gyak.-hoz! (Mérnök informatikusoknak tartok programozást (C, C++, C#, Java), így valamennyire képben vagyok ez ügyben.) Szerintem jól teszi, ha a fenti javaslatot fogadja meg. Programozni tökéletesen elegendő az, amit tanácsoltak.
2013. dec. 29. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!