Tablet pc-n megoldható a programozás?
Legtöbb tablet pc-n Android van, de nem tudom, hogy ez milyen lehetőségeket kínál. Megoldható rajta a programozás? (pl. c++, java stb.), természetesen úgy értem, hogy le is tudjam futtatni.
Most jöhet a kérdés, hogy miért pont tablet pc-n akarok programozni, ennek is meg van az oka, amit nem részleteznék (nem tartozik a kérdéshez).
Meg, de irdatlanul sz*r még egy rövidebb programot is írni.
C++ részben talán megy, Java is esetleg.
De ami fix az a Python, shellscript és mér pár társuk.
Nem kérdezem, hogy miért, csak annyit mondok, hogy hülyeség.
nekem csak az számít h gyakorlatban kivitelezhető e.
köszönöm a válaszokat!
Írd be a Google -ba:
C++ IDE for Android Download
köszönöm a választ!
amúgy azért rossz programot írni, mert érintő képernyőn nehéz gépelni?
ha igen, akkor esetleg egy ilyen billentyűzettel?
A külső billentyűzet egy fokkal jobb, de az is nagyon kicsi egy rendeshez képest.
Plusz ott van még a fordítási idő is. A hordozható gépekben gyengébb a proci és így a programok fordítási ideje is nagyobb. Azért nem feltétlenül jó dolog, hogy a program kipróbáláshoz perceket kell várni akár.
nem világmegváltó programokat akarok rajta írni:D
elsőéves proginfós vagyok, de nincs laptopom. hét közben valamin gyakorolnom kell a programozást, de most nincs annyi pénzem h vegyek egy komolyabb gépet. nyáron tudnák már dolgozni, csak addig kéne valami "ideiglenes" megoldás. ezért gondoltam a tabletre.
(Bocsi, de az ilyenektől a szőr feláll a hátamon: Nem "tudnák", hanem "tudnék".)
Nem tudom hol tanulsz, de így a gyakorlásra ott vannak a géptermek. Pont emiatt, hogy aki akar, az tudjon gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!