Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Sztereó képfeldolgozás esetén...

Sztereó képfeldolgozás esetén hogyan tudom meghatározni a valós méreteket?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy meghatározzam valaminek a méretét, kell tudjam, hogy milyen távol van kamerától. Viszont ahhoz, hogy meghatározzam a mélységet (a kamera és a képpont közötti távolságot) meg kell határozzam, hogy az egyes pontok mennyivel tolódnal el a két képen. De ennek az eltolódásnak a mértéke mi lesz? Pixel? De az nem mond sokat, hogy két pixelnyi a változás.

2012. szept. 4. 18:07
 1/5 Srapnel ***** válasza:
Ez elég bonyolult, ez a felület nem is alkalmas rá, hogy leírják itt neked.
2012. szept. 7. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Megtudtam...nem is annyira bonyolult, csak akarni kell segíteni.
2012. szept. 8. 21:55
 3/5 Srapnel ***** válasza:

Ha nem bonyolult, akkor milyen segítséget vársz?

1. Ingyen tanítson neked valaki matekot?

2. Ingyen tanítson neked valaki programozást?

3. Több oldalt gépeljen be neked valaki, mert nem vagy hajlandó magadtól utánanézni valaminek?

Szerintem ne erőltesd ezt az egészet, ilyen hozzáállással nem fog menni. Nem bántásból, komolyan mondom.

2012. szept. 9. 20:03
 4/5 A kérdező kommentje:

"Ha nem bonyolult, akkor milyen segítséget vársz? "

Kicsi barátom vegyél lennébb egy kicsit. Ha valaki nem tud valamit, akkor az egyszerű dolgok is komplikáltnak tűnnek. Miután megtudtam, rájöttem, hogy eléggé egyszerű az egész, csak rá kell jönni a lényegre.

"1. Ingyen tanítson neked valaki matekot?

2. Ingyen tanítson neked valaki programozást?

3. Több oldalt gépeljen be neked valaki, mert nem vagy hajlandó magadtól utánanézni valaminek? "

Csak pénzért segítesz másoknak? Meggazdagodnál abból, hogy mások szeretnének tudni valamit, amit te talán tudsz? Egy értelmes válaszra lusta vagy, de arra, hogy okoskodj nem? Na tűnj innen te féreg

Ki mondta, hogy kell nekem matekot tanítani? A kérdésemre ha tudnál válaszolni, rájönnél, hogy nem is kell matek hozzá. Max három képlet, amivel a pontok valós x,y,z koordinátákat ki tudom számítani. De még ezt sem kértem. A levezetését még annyira sem.

Programozni? Miért kéne engem megtanítani programozni? Tudok én. De a kérdésemben nem szerepel egy fikarcnyi programozás sem.

Nem kell több oldalt begépelni. Ha valaki tud valamit, azt érthetően el tudja magyarázni pár sorban is. Nameg én senki fejéhez nem tettem fegyvert, hogy na most nekem muszáj válaszolni. Aki akar segít és aki nem, az átugorja a kérdésem.

Ha az lett volna a kérdésem, hogy eléggé bonyolult-e, hogy itt elmagyarázzák?...na te még arra sem adnál helyes választ.

Einstein:

"Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen"

Ha nem értesz valamihez, akkor ne okoskodj.

"Nem bántásból, komolyan mondom."

2012. szept. 9. 21:52
 5/5 Srapnel ***** válasza:

"Miután megtudtam, rájöttem, hogy eléggé egyszerű az egész, csak rá kell jönni a lényegre."

Ahogy érzed. A többire inkább nem reagálok. Sok sikert!

2012. szept. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!