Sztereó képfeldolgozásnál az egyik képen levő összes pixelt meg kell keresni a másik képen?
Figyelt kérdés
Én megcsináltam, de majdnem két percet fut a program egy kb 400x300-as kép esetén.
Aki ért ehhez, megköszönném ha még megválaszolná pár kérdésem. Tulajdonképpen nem annyira bonyolúltak a kérdéseim...csak kezdőként kicsit zavarosak a dolgok.
2012. aug. 23. 15:51
1/3 anonim válasza:
Én sem vagyok a témába nagyon jártas, de biztos nem pixelenként érdemes keresni.
2/3 A kérdező kommentje:
De másképp hogyan? Kikeresni a sarokpontokat és azáltal következtetni a többi pixelre?
2012. aug. 23. 23:21
3/3 anonim válasza:
Például igen. Sarokpontok,élek,élláncok keresése ...
Gondolom nem egyedi pixel keresése a szándékod hanem valamilyen objektum keresése egy képen egy másik kép alapján.
Az elv az hogy ami biztosan nem a keresett objektum azt gyorsan kiszűrjük bizonyos heurisztikákkal.
Egy műszaki egyetem honlapján ezt találtam : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!