C-fordító program? Borland Turbo C-t miért nem találni interneten? Dev-C++ tud működni C fordítóprogramként?
Compilernek hívják.
Találni, többek között a Borland websiteon is
Nem, az egy GUI.
Köszönöm. Az utolsót úgy értettem hogy a Dev-C++ szoftverben van lehetőség a beintegrált fordítóprogramot olyan paraméterekkel használni hogy C-fordítóként működjön?
Köszönöm, Üdv
A devC++-ba azt integrálsz bele, amit akarsz, ha jól tudom, de persze meg tudom érteni a kérdést :) szerintem gcc van benne, és azt tudod használni c fordításra is, ez amúgy a legtöbb fordítóra igaz szerintem, a c++ a c supersetje.
bocsi, én nem a turbo c-re gondoltam, hanem a borland c fordítóra. inkább gcc-t használd sztem, a turbo c reménytelenül elavult. mindenesetre letölteni le lehet:
Értem nagyon köszönöm. Most megnéztem Dev-C++ban mikor új projektet hozok létre akkor ki tudom választani h C vagy C++ projektet akarok-e. Zseniális szoftver ez a Dev-C++ :D
Köszönöm a válaszokat, üdv
"a c++ a c supersetje"
Sok sikert a változó méretű tömbökhöz vagy a mallocos kifejezésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!