C++ -t tanulok. A 24 órás könyvet olvasom. A 24 órás könyv után mit olvassak?
Én is abból tanulok az osztályoknál tartok a könyvben.
Ahogy tanulod a könyved fontos,hogy gyakorlófeladatokat is találj ki magadnak,vagy nézz a neten párat és próbáld megcsinálni az eddig tanultak alapján.
Ha nagyon jól tudod már 24 órás könyvet és gyakoroltál is közben akkor szerintem tanuld meg használni az SFML könyvtárat + tanuld a Stroustup c++ könyvét + gyakorolj.
Az SFML könyvtár tökéletes 2D játékokhoz.
iostream.
De kell a könyv aki nem tudja még a nyelvi elemeket az hogyan csinálja?
A könyvből megtanulja azt közben gyakorol.
Ez a tuti hidd el.
iostreamra na hallgass amikor azt mondja nincs jövőd a programozásban.
Kitartás és akarat kérdése hogy valakinek lesz e jövője a programozásban és nem az hogy tud e használni egy keresőt.
Mert ha kitartó úgyis megtanulja.
Hidd el, ha nem tud önállóan gondolkozni, akkor valóban nem sok esélye van!
Ez TÉNY. Hiába tanulhat meg betéve 20 könyvet, ha nem képes utána a felmerülő problémákat megoldani. Igenis KELL tudni egy nyamvadt keresőt használni.
A könyvek az alapok elsajátításra jók, de valóban a GYAKORLÁS hoz csak igazi eredményeket.
Ez így van de nem tud gyakorolni ha nem tudja a nyelvi elemeket.
A nyelvi elemek megtanulásához a legjobb a könyv.
Aztán a megtanultakra pedig csinál feladatokat.
Itt van egy hasonlat:
Hogyan álljak neki az autószerelésnek ha nem tudom mire vannak a kulcsok,vagy hogy mit csinál a motor.
Ezeket könyvből megtanulja az az megtanulja a nyelvi elemeket és lesz ceruza a kezében azzal már gyakorolhat.
Nekem van igazam!
"Nekem van igazam!"
ez tetszik :D
egyébként mindkettőtöknek igaza van, csak más oldalról közelítitek meg
szerintem azt a könyvet is a googleben találta és úgy töltötte le
csak a 2d játékokhoz akart tanácsot kérni, egy kis iránymutatást, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!