Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez a 24-órás C++ könyv jó...

Ez a 24-órás C++ könyv jó kezdésnek? És ha megtanultam akkor át kell majd vennem a Stroustup C++ könyvet is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Könyvekkel faszt sem érsz. Nézzél oktatóvideókat.
2012. aug. 17. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Az butaság,hogy faszt sem érnek.

Ugyanaz van az oktatóvideókban elmagyarázva csak nem olyan részletesen.

Meg aztán biztos véletlenül tanulnak az iskolában könyvekből.

2012. aug. 17. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Sőt, a könyvek egyenesen jobbak, mint a videók!

A 24 órás könyvet ki is lehet hagyni, lehetne egyből az igazival kezdeni.

2012. aug. 17. 18:45
 4/6 iostream ***** válasza:
Semmit sem KELL átvenni. A programozást nem könyvből fogod megtanulni, hanem úgy, ha csinálod. Előveszel egy problémát, és megoldod. Google.
2012. aug. 17. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Az lehet, de csak akkor tudsz gyakorlatiasan megoldani egy problémát ha ismered az eszközeidet, tudod hogy kell használni őket, és mikor melyiket egyáltalán. Nagyon jók a könyvek! Viszont valóban nem szabad elfelejteni hogy a könyv csak egy alapot biztosít, megmutatja mit hogyan lehet, de a tapasztalat a gyakorlatból jön.
2012. aug. 17. 22:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek de nekem a nyelvi elemek megtanulására van szükségem most.Azt pedig lehet könyvből.

Csak nem tudom,hogy a órás könyvet vegyem át vagy a Stroustup könyvét.

2012. aug. 17. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!