Milyen könyvet ajánlanátok valakinek, aki még SEMMILYEN programozói elősimerettel nem rendelkezik és a Java-t szeretné megtanulni?
Figyelt kérdés
0 programozói előképzettséggel milyen könyvet javasolnátok Java programozás elsajátítása céljából? Találtam egyet: Rogers Cadenhead - Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet 24 óra alatt, ez szerintetek jó ilyen célra? Nagyon fontos, hogy SEMMILYEN programozói előismeretet nem szabad feltételezni! Tehát "totál kezdőknek" milyen Java könyv ajánlott?2012. aug. 16. 11:27
2/7 A kérdező kommentje:
Angster Erzsébet: Objektumorientált Tervezés és Programozás JAVA I. és II. Kötet
Ezt ajánljátok, vagy ez esetleg "túl sok" egy kezdőnek?
2012. aug. 16. 11:52
3/7 anonim válasza:
Első voltam. Azt a könyvet felejtsd el, mert egy k**** nagy baromság az egész, bele se érdemes olvasni, se kezdőnek se haladónak. Hidd el sajnos olvastam, és többet árt mint használ...
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a választ. Az agyhullámost egyébként én is láttam már több boltban is, tetszett leírás alapján is, csakhát egy tényleges kokk (azaz 0 előismeret) szint mellett önállóan nem merek könyvet venni, mert szívtam már meg így. Sajnos a legtöbb könyv igenis épít előképzettségre és előzetes tudásra.
2012. aug. 16. 12:06
5/7 anonim válasza:
Esetleg ha már kis képzettséged lesz, akkor még jöhet ez: [link]
Nagyon jó könyv, bár 0 tudással lehet kicsit sok lenne még.
6/7 anonim válasza:
Itt van pár írás az alapoktól kezdve, viszont nagy részletességgel nem megy bele. Szerintem nézd meg, de megtanulni nem fogod belőle teljesen, legfeljebb az alapokat és az OOP-t.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!