Ilyet lehet csinálni?
Megcsinálok valami ötletes 2D játékot és megbeszélem az üzlet tulajdonossal,hogy engedje meg had áruljam ott a játékomat,vagy animációs filmjeimet.
Plusz ha ezt lehet akkor megengedné még azt,hogy egy kis plakátot tegyek ki az üzletben ezekről.
Ilyet szoktak például az elektrodom-ban is ki volt téve egyszer egy elég nagy plakát az infamous játékról.
Olyan 30 százalékot adnák az üzletesnek.
Bele egyezne?
Ha nem miért?
Megtudom oldani a védelmet.
Szerintem vennék nagyon az emberek.
Szinte látom a jövőt.
Csak ki kéne tenni valami plakátokat mindenhova mert én nem vagyok híres játékkészítő és nem tudnak rólam.
Szerintem elég nagy sikert arathatnák vele így elsőre.
1000 darabot akarok eladni 34 euróért darabját.
Ez az első tervem vele.
Üzletekben kéne árulni olyan üzletekbe ahová nagyon sok ember jár mint például a tesco,elektronikus üzletek stb.
Hogyan oldjam meg,hogy be engedjék tenni oda a játékomat + a plakátját valahová az üzletbe?
Meg jó ötlet volna az interneten is árulni,de hol?
Vagy csináltassak weboldalt és ott fogom árulni a játékaimat meg majd reklámozom a neten.
Ha jó ötlet úgyis be indul nem?
És hogy oldom meg a kiszállítást?
Nagyon sok minden kell ehhez most,hogy bele gondolok.
Még a végén sokkal több lesz a kiadás mint 10-20 eladott darab nem?
Na mint "öreg sokat látott" ember hadd szóljak bele:
- másolásvédelmet kb. 2 perc alatt "kilövöm" mert szerintem nem vagy annyira "zseni", hogy komolyat tudj csinálni - nagy cégeknek sem sikerült :)
- 2D játék - menjünk vissza x évet ?
- jogtiszta a software amivel csináltad, megvetted kereskedelmi célra ?
Hirtelen ennyi erős felindulásból....
- számlaképes vagy ?
"1000 darabot akarok eladni 34 euróért darabját."
Álmodozol csak inkább.
Amiket és ahogy itt leírtál abból még az is kétséges, hogy egyáltalán egy nagyon alap kis játékot össze tudsz rakni, nem hogy olyat amit el is lehet adni.
Előző válaszoló is jókat írt.
Sokan hiszik azt, hogy hú de nagyon értenek hozzá, aztán nagyot koppanak...
1986-óta programozgatok több nyelven is hobbyból. Mostanában - elmúlt 2 év - gyerekeknek írok programokat - összeadástól a mértékegység átváltásig. 13 ezer fölött van a letöltés- most néztem :) - és én sem mondom, hogy ebből pénzt is lehetne csinálni pedig a Delphi-m is jogtiszta. Írtam sok zenelejátszót is - szerintem némelyik veri a Winamp-ot - de eszembe se jutott, hogy "eladjam" őket. A net-en millió+1 hasonló program van, a kutya sem veszi meg őket. Nekem ez szórakozás és még így "öreg" fejjel is tanulok.
Na mindegy idézve az Üvegtigris c. filmből: " Fiatalság - bolondság " és Isten nyugtassa a sógrom mondása volt: " .. Majd rájössz.."
"lehet ennyire hülye vagyok, akkor bocsi kajak nem tudtam hogy az apródon vagy jófogáson kell adót fizetni :D
úgy is eladom a playstation-öm, majd ha elviszik bemegyek az nav-hoz hogy mennyivel is tartozok :D"
Te is erősen el vagy tévedve. A Ps-ed ha eladod, az után nem adózol, mert egyszer már megvetted, tehát adóztál utána, lásd ÁFA. De ha csinálsz egy programot és BÁRHOL eladod, akkor minden egyes forintja után adózni kell.
Ez egy kicsit más mint a vatera, nézz utána...
Kérdezőnek meg: A másolásvédelem egy kicsit kemény dió, mert CSAK EGY JÁTÉKOT mondj, amit még nem törtek fel. És ahhoz nem te csinálod a másolásvédelmet, hanem profi szakzsenik a nagy játékgyártóknál és mégsem lehet egyet sem feltörésbiztosnak mondani. Na ezért nem fog menni. Jelenleg NINCS MÁSOLÁSBIZTOS JÁTÉK...
szerintem tényleg adj lentebb az igényeidből, jól olvastam 34 euró darabja?:O
a minap sétálgattam egy általad írt global cégnél a polcok között ahová te kiszeretnéd tenni 9500 ft-ért a játékodat, ugyan annyiért árulták a sims 3-at is. electronic art csinálta de azt is lelehet szedni bármikor.
ui.: olvastam itt hogy jogtiszta programmal csináltad-e. ami amúgy nem 2 forint, és valóban ha ilyen nagyban szeretnéd csinálni, cégalapítás, reklámok (írtad plakátok), a fejlesztő eszközök megvásárlása stb stb stb... a 34000 euróval amit szeretnél ESETLEG belehet indítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!