Nehéz ilyet csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=lhsbuYkOp14&feature=related
delphi nyelven írta a progit,sao paolo-ba lakik pasas.
C++ ban megírni nehéz lenne egy ilyet?
Mondjatok valamit erről?
Értem azért még jöhetnek válaszok,hogy ki mit gondol erről. Ha most kedve szottyanna neki látni valaki akkor ő hogy csinálná?
Hogyan oldaná meg az ábrázolást ez az alatt azt értem amikor a képek kirajzolódnak.De tuti,hogy cikluson belül rajzolódik ki a kép mert amikor eléggé le van terhelve a számítógép akkor nem akar le állni egy pontra a beállított kép hanem tovább követi a kurzort a gomb elengedése után is,persze csak ha le van terhelve a gép.
Mondjatok még pár hasznos dolgot és véleményt.
Itt ennyire amatőrök vannak hogy nem bírnak írni csak egyszerű kérdésekre.
Istenem.
Itt kérdezz felelek helyett kérdezz némulok van.
Kérdező!
Ha ez ilyen egyszerű kérdés, akkor miért nem oldod meg magadtól a problémát, vagy annyira amatőr vagy hozzá?
Először azon gondolkoznék el a helyedben, hogyan is működik egy fórum. Ez nem chat, hogy egyből választ kapj.
A fórum segítőkész felhasználóit pedig sértegetni nem kifizetődő, ha még választ is szeretnél kapni a kérdésedre. Ezek után én nem is nagyon számítanék hasznos segítségekre.
Egyébként, ha programozó lennél, akkor nem is így tetted volna fel a kérdést.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Nem nehéz egy ilyet leprogramozni, ha értesz is hozzá.
Hogy mondjak is valamit erről.
Gratulálok a Youtube videón látható játék programozójának. Szép munka!
Azért, hogy valami normális segítséget is adjak, itt van ez:
Nem néztem, milyen, de a Google ezt adta ki 2. helyen.
Még ezt is ajánlom átolvasni:
Azért, aki programozással szeretne foglalkozni, attól el lehet várni, hogy a Google-t tudja használni.
Ajánlom figyelmedbe, mielőtt a következő kérésed felteszed:
Ha tudsz programozni, akkor pár nap, ha nem akkor előbb tanulj meg.
Amúgy annyira nagyon nem vészes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!