Ilyet meg lehet csinálni c++ ban?
Lelkes kíváncsi kérdező kérdése:
Mindez akkor történne automatikusan ha harmadszorra is rossz kódot ad meg.
Azt szeretném el érni,hogy lomtárba tegye a magát a program majd csak saját magát törölje onnan(gutmann módszerrel)mást ne.
Hallottam,hogy a gutmann módszer az lassú ezért le kéne,fagyjon a gépe egészen addig míg a törlés végbe nem megy.Vagy el érni azt,hogy a fájlok összezúzását ne tudja megakadályozni.
Lehetséges megvalósítani?
És szerintetek,hogyan?
Írjatok erről valamit köszi.
Igen én is így gondoltam.
Ennyit tudok én is.
Valaki hozzáértőbb válaszolna köszi.
Hogy meg e oldható az,hogy a program törlődjön a kosárból is gutmann módszerrel.De,ha több fájl van a kosárban akkor azok ne törlődjenek csak a program.
Oké, de újra leszedi a programot és megint használja.
Egyszerűbb, ha elrejtesz valahol a registryben egy kódolt értéket, amiben letárolod a telepítés dátumát ill. hogy mikor indították el utoljára. Íly módon a próbaidő letelte után nem fogja tudni használni, és ha nem találja meg azt a registry értéket, akkor csak windows újratelepítéssel tudja ismét használni a progit.
Utolsó tapasztalatból tudom,hogy egy hozzá értő személy rá fog jönni,hogy hol van az a registriben.
Nem baj ha újra le szedi én csak azt szeretném megvalósítani,hogy kitörlődjön a program magától ha lejárt.
Erre a registris dologra meg majd ki fogok találni valami mást mert könnyen rá lehet jönni melyik az.Egyik ismerősöm simán rájött,hogy melyik az a registriben.
Abszolút semmi értelme nincs egy ilyen funkciónak. Ha megis csinálod, kapásból 3 módszert mondok rá, amit szabotálja a dolgot.
Minden programot el tudnak "lopni", gondolhatod hogy a Microsoftnál egy egész csapat dolgozik a védelmi rendszeren, mégis fel van törve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!