Free pascallal emelt éretségit letudom tenni?
Köszönöm a választ, vissza jött az életkedvem. :)
Jövőre le szeretném tenni, ezért nyáron elkezdtem a Pascalt tanulni.
Én Pascalban, oszttárs C#-ban érettségiztünk idén, programozás 100% szóval nem ezen múlik.
Egyébként az érettségit kb Pascalra írják, nem kell a verébre ágyúval lőni.
Jó lesz a Pascal, nem kell túlbonyolítani a dolgokat, amíg érettségiről van szó.
Az igaz, hogy a C/C++ jó pár dologban bonyolultabb és kevésbé könnyen olvasható, ami hátrányt jelenthet az érettségin. Nyilván rengeteg nagy különbség van a Pascal és a C/C++ között, de az a pár eltérés, amivel érettségi feladatok megoldásakor találkozol, már azok is kellemetlenségeket okozhatnak.
Szóval jó a Pascal. C# is jó, de ha megy a Pascal, akkor inkább az, mert könnyebb és jól olvasható. Ha megvan az emelt infó, senkit sem fog érdekelni, hogy milyen nyelven csináltad, csak a pontjaid lesznek relevánsak.
Én is Pascalból érettségiztem két éve. :)
Érettségiről van szó. .NET, WinAPI, OOP ilyenkor gyakorlatilag le van szarva. :) Senkit nem érdekel.
Próbáld ki a C#-pot, és ha jobban bejön, akkor csináld azzal. Amúgy nem ezen fog múlni, ha tudsz programozni, akkor tudsz.
Előző előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!