Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programokat szeretnék készíten...

Programokat szeretnék készíteni tudna ebben valaki segíteni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azt akarod, hogy segítsek, hogy ketten írjunk programokat, oszt adjuk el őket? Ez nem hangzik rosszul...

Te mit tudsz? Mivel tudsz beszálni a csapatba? Ha a "nagy csapatunk" össztudása megegyezik az én tudásommal, akkor inkább csinálom egyedül a programokat, nem kellessz te is.

Pontosabban milyen szoftvereket akarsz írni? Mit kéne tudjanak? Van legalább valami eredeti ötleted?

2012. júl. 22. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Akinek nincs annyi esze, hogy használja a Google-t, én nem hiszem el, hogy van fantáziája valami teljesen egyedi ötletre...
2012. júl. 22. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Van egy jobb ötletem. Először is lopjál valahonnan egy jó ötletet, aztán gyűjts össze egy kis pénzt. Írasd meg valakivel, aki tud programozni és a kész terméket add el. Már kaszáltál is.
2012. júl. 22. 23:49
 14/16 tabaki ***** válasza:
71%

Tessék, egy program, remélem nem tévesztettem el a kódot.

Ha te ezzel kaszálni tudsz...

program moneymaker;

var ehe: boolean;

begin

ehe:=false;

repeat

writeln("Csak pár fillért a gyermektébolyda javára...");

until ehe;

end.

Apropó... Harci helikoptert szeretnék tervezni, azt hallottam, abban van a biznic. Dobtok egy linket, hogyan kell? Lehetőleg videót, olvasni nem tudok.

2012. júl. 23. 21:29
 15/16 anonim válasza:
Tipikus hozzá nem értő kérdés. Programok készítéséhez meg kell tanulni programozni. Önmagában még az sem elég ha elolvasol pár könyvet. Igazán rá kell álljál gondolkozásilag is a dologra. Rengeteg mindent kell hozzá megtanulni. Kezdve a boole algebra alapjaitól, majd mindenféle elméleti izé (módszertanok). Ez nem megy csak így. És ha így és itt kérdezed tuti nem fogsz vele keresni egy fillért se. Felejtsd el!
2012. júl. 26. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Kaszálni? Hm...

Fűnyírószoftverről van szó? ;o)

2012. aug. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!