Programokat szeretnék készíteni tudna ebben valaki segíteni?
Az már rossz ha itt kérdezed meg, a programozás egyik feltétele a rengeteg keresgélés neten + sokkal jobban megérted ha elolvasol minimum 2 könyvet mellé.
Szóval keresgélj, kezdheted amivel akarod, Pascal (alapok elsajátításához tökéletes), C++, C#, Java...
Ha valamire kíváncsi vagy megtalálod Google-ben, nagyon kivételes esetekben kell csak itt feltenni kérdéseket.
programokat készíteni
ha sikerül azzal nagyot tudnánk kaszálni
Mint már írták is ez nem így működik...
Tanulj meg programozni és menni fog.
"ha sikerül azzal nagyot tudnánk kaszálni"
Ez alapból ORBITÁLIS BAROMSÁG.
Ha tudsz programozni, akkor meg is tudsz írni egy programot, vagyis az "sikerül", viszont azt, hogy ezzel akár egy fillért is kereshetnél SEMMI sem garantálja.
Sőt, szinte biztos, hogy nem fogsz tudni belőle keresni, ha így állsz neki a dolognak.
"Gaboska11 válasza:
Nananana ájjunk meg még ti izéltok vele hogy 13 és nem tud ilyet én 12 vagyok és 9szer tettem újra az XP-t a gépen"
A Windows újratelepítés és a programírás teljesen más dolog.
Ha annyira értenél hozzá, nem kellene 9x újratelepíteni egy rövid időintervallumon belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!