Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Linux alatt hogyan tudom...

Linux alatt hogyan tudom megváltoztatni egy partíció fájlrendszerét (NTFS-re)?

Figyelt kérdés
Gyorsan kéne! Köszi szépen!
2012. júl. 14. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

kovpet válasza:

needee: ez azért elég nagy leegyszerűsítése a dolgoknak, nem gondolod? :)

De egyszerűsítek!Nagy valószínűséggel csinál egy w.-s partíciót, aztán majd kiabálás lesz, mert nem fog menni a linuxal.

Aztán azt fogjuk olvasni, hogy milyen sz@r a linux.Soha nem értettem minek kell összezavarni a linuxomat mondjuk egy vine-al, vagy valami win-es dologgal, mert itt biztos kardozás lesz.

Majd figyeljük csak meg, amikor egy w.-s és a linuxos rendszer van a gépen.

Az egyik használ ext4-et a másik ntfs-t.Meg az egyik összevissza rakja az adatokat a winyón a másik meg szépen sorban.Aztán csinálsz egy töredezésmentesítést, aztán a másik rendszered elkezd összevissza kóbászolni és tekereg percekig, mint a gólyafos a levegőben.

Hát ja, egyszerűsítettem.

2012. júl. 15. 16:37
 12/13 kovpet ***** válasza:

Nem erre értettem. A Linux nem ext4-et használ.

A linux disztribek (defaultban) azt használják, amit a fejlesztőik jónak gondoltak. A telepítő ember meg azt, amit ő jónak gondol. Én pl azt ext3fs-t meg az xfs-t tartom jónak. Más meg a resier3(4)fs-t meg a jfs-t. Ízlés meg (rossz)tapasztalatok dolga. :)

2012. júl. 15. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Fejet hajtok!
2012. júl. 15. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!