Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell használni ha windows...

Hogy kell használni ha windowsot emelsz a particio magiket?

Figyelt kérdés
le szeretném cserélni a csörgö windosot,vinwdows vista sp 1-re azt mondták hogy jobb,de kicsi a c oldal meg szeretném nagyobitani.
2009. máj. 18. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó a Vista, inkább az XP SP3 vagy majd a Windows 7.

Elmondanám szívesen, hogyan kell használni a Partition Magic-et, de inkább bízd szakemberre, nehogy kárt tegyél,

még problémád van az alapvető kifejezésekkel is!

Még problémád van az alapvető kifejezésekkel is

2009. máj. 18. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:
bocs de már nem vagyok annyira tanunc,a helyes irási hiba meg megtörténhet mindenkinek,ami meg a csörgö windows systemet illeti az a vista és windows SP3 keveréke és tényleg csörög,és lecserélném
2009. máj. 18. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem emelgetem a Windows-t (csak a sörös korsót), max. Service Pack-ot frissítek rajta, most SP3 van.

A Vista-t nem ajánlom, várd meg inkább a Windows 7-et.

Én is megvárom és akkor majd talán az újabb verziót telepítem a gépemre.

Nem akarom, hogy elcseszd a gépedet, kérjél meg rá valakit!

Egyébként pedig annyi az egész, hogy elindítod a PQ vagy Norton Partiton Magic-et, ráállsz a D particióra (remélhetőleg van rajta üres hely), utána menüben a Resize, egérrel megfogod a D partició bal oldalát és elkezded jobbra húzni, ezáltal üres particiót csinálsz a C és D meghajtó között. Utána pedig ráállsz a C particióra, Resize, egérrel megfogod jobb oldalon a végét és jobbra kihúzod, ezáltal az előbb csinált üres particióval megnöveled a C meghajtó területét.

Aztán Apply, több lépésben történik az egész, mikor a C meghajtót növelné, akkor újra fog indulni a gép, mert ez a rendszerpartició, és ezt csak úgy tudja csinálni. Elég soká el fog tartani, attól függően, hogy mekkorák a partició méretek, mekkorák az üres helyek. Remélhetőleg ne legyen közben áramszünet.

Dióhéjban ennyi.

Ha esetleg elcsesződik valami, akkor ajánlom figyelmedbe a GetDataBackForNtfs programot, avval még vissza lehet varázsolni a dolgokat.

2009. máj. 18. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!