Miért van az, hogy egy hete próbálom már megérteni a láncolt listákat de nem megy?
Figyelt kérdés
Sem az elméleti sem a gyakorlati.
A 24 órás könyvből tanulok és teljesen tehetetlen vagyok.
Nagyon felidegesít már.
Több mint 1 éve tanulom azt a könyvet és csak a 363 oldalon vagyok.
2012. júl. 1. 12:32
1/3 anonim válasza:
Már kérdezted ezt és megkaptad, hogy mégis MIT nem értesz benne?
Egy nagyon egyszerű adatszerkezet, mi nem érthető?
2/3 iostream válasza:
Implementálj le egy láncolt listát, ha működik, megértetted, ha nem, akkor debuggold.
És mint említettem: rajzolj. Rajzold le az elemeket, az össze-vissza mutogató pointereket, úgy sokkal könnyebb elsőre.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb, hogy rajzolj. Így megérted a különböző műveletek esetében a lépéseket (például beszúrás, törlés). Rajzold le, hogy legelőször hogy néz ki a lista, majd egy-egy utasítás után módosítsd megfelelő módon az ábrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!