Tudtok ajánlani könyvet vagy bármilyen segédanyagot VISUAL BASIC programozáshoz?
Nem tudok beilleszteni linket mert nem jó a vágólapom de segítek:
www.google.uw
Használd a google-t !
Beírod:virtual basic programozás segédletek és a 4.találat :)
Köszi, de ez sajnos nem sok segítség.
Nem véletlenül írtam ki kérdést, hisz körülbelül 20 oldalt lapoztam már át a googlen mindenféle keresőszavakkal és semmit sem találtam, 1-2 ebookot kivéve ami csak félig-meddig foglalkozik a basic nyelvvel, aztán az alapozás után áttér a windows form application-ökre.
Szóval nem alapozó ismeretekkel szolgáló 10 oldalas dokumentumokat keresek, hanem egy használható könyvet, ami rendesen ráfekszik a nyelvre (fájl beolvasás, strukturált adatok kezelése, típusok stb, mindez basic nyelven elemezve). Már ha létezik ilyen, kezdem azt érezni, hogy sajnos nem... azért köszi.
Tessék, itt elindulhatsz: [link]
A konzolos programozás szerintem annyiban tér el a windows-os formostól, hogy nincsenek formok. Ugyan azt a logikát fogod használni, csak a felhasználóval való interakcióra a konzolban jelenítesz meg információkat, illetve onnan kérsz be adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!