Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudtok ajánlani könyvet vagy...

Tudtok ajánlani könyvet vagy bármilyen segédanyagot VISUAL BASIC programozáshoz?

Figyelt kérdés
Lehet angol nyelvű is, a lényeg, hogy ne windows form application-ökre, hanem konkrétan a basic nyelvre menjen rá. (console application) Ja, és youtubeos tutorialokat sem kérek, azt én is találok. Előre is köszi.
2012. ápr. 16. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudok beilleszteni linket mert nem jó a vágólapom de segítek:

www.google.uw

Használd a google-t !

Beírod:virtual basic programozás segédletek és a 4.találat :)

2012. ápr. 16. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs...visual basic
2012. ápr. 16. 15:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, de ez sajnos nem sok segítség.

Nem véletlenül írtam ki kérdést, hisz körülbelül 20 oldalt lapoztam már át a googlen mindenféle keresőszavakkal és semmit sem találtam, 1-2 ebookot kivéve ami csak félig-meddig foglalkozik a basic nyelvvel, aztán az alapozás után áttér a windows form application-ökre.

Szóval nem alapozó ismeretekkel szolgáló 10 oldalas dokumentumokat keresek, hanem egy használható könyvet, ami rendesen ráfekszik a nyelvre (fájl beolvasás, strukturált adatok kezelése, típusok stb, mindez basic nyelven elemezve). Már ha létezik ilyen, kezdem azt érezni, hogy sajnos nem... azért köszi.

2012. ápr. 16. 17:39
 4/5 ejbenjaro ***** válasza:

Tessék, itt elindulhatsz: [link]

A konzolos programozás szerintem annyiban tér el a windows-os formostól, hogy nincsenek formok. Ugyan azt a logikát fogod használni, csak a felhasználóval való interakcióra a konzolban jelenítesz meg információkat, illetve onnan kérsz be adatokat.

2012. ápr. 16. 18:17
 5/5 BDZ válasza:
2012. jún. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!