Hogy lehet a leggyorsabban/leghatásosabban felfogni a C nyelven való programozást?
Figyelt kérdés
Jövőre minden bizonnyal programozni fogok C++-ban.Ezért szeretném ha nem sülnék fel vele.Esetleg vmi tipp?!(pl.:sok gyakorlás,neten vmi...)
Már vannak Pascalos alapjaim,de mivel otthon nem gyakoroltam és nem is néztem utána,lemaradtam.(a tanár meg nem magyarázta)Fősulin viszont lehet, még ennyit sem fognak hozzáfűzni...
2012. márc. 29. 20:59
1/5 iostream válasza:
Most akkor C vagy C++? Nem mindegy. Ha C++-ban akarsz, akkor tanulj C++-t, ha C-t akarsz akkor C-t. Amúgy sok gyakorlás. cplusplus.com/tutorial
2/5 anonim válasza:
Egypár dolog van a C++-ban, ami nincs C-ben, például osztályok. Ezeket is át kell majd venned.
Ha értesz mindent Pascalban, akkor nem nagyon lesz problémád a C-ben, azon kívül, hogy mindent máshogy kell írni. C++-ban az objektumok új szemléletet követelnek. Viszont a kiíratás a C-ben lesz bonyolultabb, mert formátumkódokat kell megadni; C++-ban elég a coutot használni.
3/5 anonim válasza:
C-re ott van kernighan ritchey könyv.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi váaszokat.Nem tudom pontosan h milyen programozási nyelvet fogunk használni a C++ az biztos(a sima C-ben nem vagyok biztos)
2012. márc. 29. 22:07
5/5 anonim válasza:
Veszel egy könyvet és elkezded olvasgatni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!