Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Matek nélkül le fogok tudni...

Matek nélkül le fogok tudni programozni egy 3D játékot?

Figyelt kérdés

Olyan 3D játékot amiben az emberke közelről látszik és ha célzok vele akkor ráközelít a fegyverre,és tiszta FPS-nek fog tűnni olyankor.Egy ilyen játék az álmom már régóta.

Szinte semmit sem tudok matekból csak az összeadást, szorzást,kivonást,osztást,és a maradékos osztást és programozást tanulok itthon már 6 hónapja,a 24 órás könyvből.

2012. márc. 14. 16:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

És nagyon nehéz?

Mondjuk a vector?

2012. márc. 15. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Mátrix nehezebb, de valójában nem ez a nehéz. A fénytan, pl hogyan kell árnyékot generálni? Ezek már nehéz kérdések.

Nagyon sok múlik azon hogy directx vagy opengl, opengl csak először tűnik könnyebbnek aztán amikor rájössz hogy rengeteg dolgot neked kell megcsinálni, rájössz hogy jobban jártam volna directx el.

Nagyon nehéz terület. Én voxel enginet akartam csinálni de rá kelett jönnöm, hogy ez a cukrász végzettségemmel nehezen fog összejönni. :D

2012. márc. 15. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!