Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Honnan szedjek vírusirtót a...

Honnan szedjek vírusirtót a gépemre? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Most hozták vissza a laptopom. Újra tették... az egész rendszert de elfelejtettek vírus irtót rakni rá.. tudnátok nekem ajánlani egyet? és netről honnan tudnám leszedni ? nagyon fontos lenne nem szívesen vinném 2 hét múlva újra a gépet hogy egy vírus szétvágta :S másrészt a fényerő nagyon tompa.. sokkal élesebb volt pedig maxon van de nem is ugyanazt a beállítás módot adja ki mint régen.. pedig ugyanúgy Win 7 em van - a gépem asus laptop X52D... tudnátok segíteni ? kösz előre is :)
2012. febr. 26. 18:34
 1/4 A kérdező kommentje:
A fényerőt már közben meg tudtam oldani az már rendben van.. csak nagyon el volt állítva valami...
2012. febr. 26. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenki más vírusirtóra esküszik. :)

Ha ingyeneset szeretnél, akkor AVG. Innen letöltheted: [link]

Én pl a NOD32-t használom évek óta: használhatod úgy is, hogy a kódokat pl CHIP újságból írod be (régebben minden számban volt aktuális NOD32 aktivációs termékkód, nem tudom, ma is így van-e), vagy meg is vásárolhatod, nem túl drága (diákkedvezménnyel 1 évre 7e Ft).

30 napos próbaidő is rendelkezésre áll a tesztelésre:

[link]

2012. febr. 26. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én Avast-ot használok,erre esküszök :)

Innen tudod letölteni az ingyenes verziót:

[link]

Valamint a vírisírtó mellé még tűzfal is kell.Én Comodo-ot használok az Avast mellett:

[link]

Ez is ingyenes.

Persze a tűzfal nem annyira fontos a Windows-nak is van tűzfala,de a Comodo-ban én jobban bízok mint a Windows tűzfalában:)

2012. febr. 26. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. febr. 27. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!