Szeretnék valami nagyobb, hasznos projektet készíteni Java nyelvben. Grafikus felhasználói felülettel (GUI). Légyszíves írjatok ötleteket, hogy szerintetek mit csináljak?
Egy újabb bejegyzés:
A minap néztem a "Maradj talpon" műsort az M1-en, tetszik, belegondoltam, mi lenne ha ebből is csinálnának játékot, úgy mint a Legyen Ön is Milliomos-ból? Igaz ez egy összetetteb dolog lenne, de szerintem JAVA illetve Flash alapokon elfuthatna, Honfoglaló módra épülve. Online Multiplayer játékként kezelhető, hasonló módon a Honfoglalóhoz, csak más felülettel, megoldásokkal. Ebből még valaki nagy pénzt csinálhat :D Ilyenkor sajnálom hogy nem tudok normálisan programozni..
Ez a játék ötlet nekem is eszembe jutott, de mondjuk azért pénzt nem tudom mennyire lehetne vele keresni.
(+ Ezt a fajta játékot kicsit macerásabb lenne élvezhetően gépesre alakítani.)
Bár egy hasonló betűkből kitalálós megoldás működhet offline, vagy 2 játékos verzióban online akár.
(A technikai megvalósítása sem olyan vészes amúgy. :) )
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként nem szeretném kereskedelmi forgalomba bocsájtani,csak úgy magamnak írom,hogy lássam,meg tudok-e csinálni egy nagy programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!