Könyvtár feltörése nagyjából így?
Sziasztok
Arról lenne szó hogy hogy érdekelne hogy tudnék egy könyvtárat feltörni vagy mappát. Pl: Játék mappa le van kódolva és csak akkor tudok tovább lépni ha beírom a kódot.C++-ban érdekelne.Gondolom először meg kellene nyittatnom a könyvtárat. Aztán beírni pl:100 változót amit felhasználhat a kód folyamán. Pl: Magyar ábc speciális karakterek és számok.
Ha az 1 nem jó akkor egy else ággal kellene folytatnia ami pl a 2 ha az se jó akkor 3.
Valahogy így tudom elképzelni.
Hibás a gondolatmenetem??
Csak olyan írjon aki érti a témát. Nem szeretném ha ez lenne: Minek akarsz feltörni valamit Te hacker ge**
Érdeklődés jellegében érdekelne.
Milyen könyvtár, hol, milyen rendszeren?
Amúgy lehet szótár alapú támadással vagy brute forccal próbálkozni, de ha jó a jelszó, akkor esélytelen.
Nemmmmm :DDD
Egyszerű.
Tudod Te.
Letöltesz a netröl egy játékot és kiszeretnéd bontani de kér egy kódot és azt. (nem cd-key)
Láttam már olyan programot is hogy a gyerek beillesztett 15 nyelv leggyakoribb 10 ezer szavát meg pl 500 speciális karaktert. És azokból kereste ki a program. Nem netröl szeretnék ilyet letölteni saját tudásommal és valaki segítségével szeretném megcsinálni. Gondolom van benne valamilyen ciklus is.
Jaaa, hogy jelszavazott tömörített állományt szeretnél kibontani.
Hát, ezt C-ben nem lenne könnyű, inkább nézd meg az AutoIt nevű cuccot, mert azzal egyből a bementi ablakba lehet próbálgatni a kódokat könnyen.
+ Egy szótár alapú törőt könnyű csinálni, csak kell egy szótár file, amit a program beolvas és egy for ciklussal végig próbálja a szavakat.
A brute force esetében meg ugyan ezt csinálja, csak az ABC betűiből generálja a kódokat, de ez már egy 3-4 karakteres jelszó esetében is órákat vesz időbe és exponenciálisan nő. Vagyis egy 6-7 karakteres jelszó már éveket vesz igénybe minimum.
Igen ilyenre gondoltam!!!!!!!!!!!
Utána fogok nézni amiket leírtál !! :)))))
Nagyon szépen köszönöm !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!