Programozás. Milyen nyelv?
Most jutottam el odáig, hogy elkezdjek egy nyelvet komolyabban tanulni.
Terveim szerint először Visual Basic-el kezdek, az egyszerűsége miatt, és hogy azért legyen egy kis tapasztalatom, mire belevágok egy nehezebb nyelvbe, pl. C++.
De azt szeretném kérdezni, hogy megéri-e Basic-el kezdenem, mert ott van még a html, vagy a php is. Ami szintén nem a legnehezebb. Tudom, hogy más kategória, de az nem akadály, mert egy a cél.
Szóval, mi a különbség, ha a végén egy C-s nyelvel fogok foglalkozni?
Az angol nyelv és egyéb dolgok nem akadály.
Biztos nem kezdenék phpval.
Ha nem OO-zol benne akkor már jobb ha C-vel kezded.
Jobb szintaxis, "strictebb", nem php-ban kell megtanulni programozni. Php ráadásul felejt, tehát mindig újra kell küldözgetni a dolgokat, vagy sessionolni. Egyszerűen nem való programozás tanulásra.
12:59 válaszoló vagyok.
c nyelv sokkal bonyolultabb mint a c++ .
például ciklusok vagy a változók.
php felesleges ha nem akarsz web programozással foglalkozni.
Nem értem minek kell azt át nézned.
24 órás könyvet töltsd le és állj neki c++ tanulni. :)
Amúgy mennyit tudsz?A kérdésedből azt olvastam ki,hogy már tudsz valamit.
El is kezdtem tanulni C++-ban programozni.
Microsoft Visual C++ fordítót használok, mert a Borland C++ BuilderX ingyen, csak 60 napos trial-t ad, de az Eclipse IDE developer-je C++-ra sem rossz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, és a tanácsokat. :) (Mindenkinek megy a zöld kéz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!