Ti milyen nevet adnátok egy ilyen játéknak?
Figyelt kérdés
Először is elnézést kérek, hogy rossz a téma, nem igazán tudtam, hogy hova rakjam ezt a kérdést.
Egy fejelgetős játékos írok. Két emberkével lehet fejelgetni, és a másik kapujába kell betalálni. 2D- s játék. Viszont nem vagyok valami kreatív így nem jut eszembe valami ütős név. Angol vagy magyar név is jó(bár inkább angol) csak valami tényleg jól csengő kéne, hogy legyen ami valahogy kapcsolódik is a focihoz.
Köszönöm előre a segítséget :)
2012. jan. 2. 20:12
2/3 A kérdező kommentje:
Nem fűztem nagy reményeket ahhoz ilyen kérdést feltegyek de ez a név tényleg nagyon fassza :D Köszönöm, azért még várok hátha ennél is jobb jön de nagyon köszönöm tényleg iszonyat jó :D
2012. jan. 2. 20:15
3/3 anonim válasza:
Football Header Goal 2
FHG röviden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!