Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Hasznos? Mire használható?

Figyelt kérdés

Üdv!

Én 1 informatikai iskolába járok de nem érzem úgy hogy ha itt végeznék sokra mennék az itteni tudásommal.Mindig is érdekelt a weblapfejlsztés,weboldal írás browser game írása stb..

Elkezdtem tanulgatni a html alapjait de sokra nem megyek a html-el tudok már kép beszúrás táblázat szövegformázás stb..

Most megrendeltem Kozmajer Viktor:PHP és MYsQl AZ ALAPOKTÓL CÍMŰ KÖNYVÉT.

mI A VÉLEMÉNYETEK ERRŐL A KÖNYVRŐL? Hasznos tudnivalók vannak benne? Ha elolvastam mire fogom tudni használni?

Nagyon érdekelne a dolog.

2011. dec. 26. 10:00
 1/2 CactusClone ***** válasza:

Akármelyik könyvet olvasod el, csak az alapokat fogod megismerni. A gyakorlat elsajátítása már más kérdés. Csinálni kell, gyakorolni kell, weboldalak szerkezetét nézegetni kell, megismerni más munkáját.

Ugyanúgy, mint bármelyik iskolában, itt is csak az alapokat fogod elsajátítani, aztán majd idővel egyre több ismeretre teszel szert.

Azt ne várd, hogy bármelyik könyv után webprogramozó leszel.

2011. dec. 26. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a php5 24 óra -t ajánlom kezdésnek.

Aztán mielőbb valamilyen oop framework (mondjuk symfony vagy yii). Mellé jquery. A többi meg menet közben ragad.

2011. dec. 26. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!