Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ajánlanátok nekem valami jó...

Ajánlanátok nekem valami jó és jól használható, hasznos angol nyelvkönyvet?

Figyelt kérdés

Haladó-középfok szintűt. Amiben vallak hasznos beszédfordulatok, kifejezések, jó szókincs, kulcsfogalmak a nyelvvizsga témákhoz. Esetleg nyelvtan is lehetne benne, de inkább csak összefoglalóan. Ne részletezze túl, mert nagyjából már mindenről hallottam.

Létezik ilyen könyv?

2011. jún. 8. 16:59
 1/5 anonim válasza:

Én az 1000 kérdés 1000 választ használtam. (szóbelire)

Dohár Péter: Kis angol nyelvtan (írásbelire)

2011. jún. 8. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:

szóbelire:

a maxim kiadónak vannak jó árban klassz társalgási könyvei, ezeket az alexandrában be tudod szerezni

írásbelire:

Oxford angol nyelvtan.. a legjobb, elmélet és gyakorlás is van benne.

angoltanárként ezeket ajánlanám neked, és egy zöld pipa nagyon jól jönne;)

2011. jún. 9. 01:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

A kis angol nyelvtant és az Oxfordot ismerem. A többit amit szóbelihez ajánlottatok, megnézem.

Tavaly vizsgáztam németből középfokon. Előtte vettem egy könyvet, amiben a nemzetközi vizsgák szóbeli témáihoz voltak felsorolva pro és kontra érvek, kifejezések amiről lehet beszélgetni az adott témában. Az egész könyv kb 150 oldalas volt, tehát nem volt terjengős, nagyon jól összefoglalta a témákat.

Ilyet keresek most elsősorban angolból is, de egyelőre még nem akadtam ilyenre.

2011. jún. 9. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóbelihez a Let's discuss it! című könyvet ajánlom Kész Zoltántól. Nagyon jó, minden topichoz van szókincs és beszédfordulatok. Különböző vitatémákat dolgoz fel bizonyos szemszögből.
2011. jún. 9. 14:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, köszi. Hétvégén azt hiszem bejárom a könyvesboltokat és nézelődök. Remélem ezt is megtalálom majd. :)
2011. jún. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!