Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megszeretnék tanulni scripteln...

Megszeretnék tanulni scriptelni a SAMP ban aza baj h semmi alapom sincs. Valaki tud ebben segíteni? Nagyon hálás lennék

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 17:55
 1/3 anonim válasza:
www.sampforum.hu vagy www.gtaforum.hu
2011. dec. 14. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 3, vagy 4 napja próbáltam ki először a GTA-t multiplayerben. (egy hete nosztalgiából felraktam... kb. évente rám jön 1-2 hétre, hogy játszok valamit a géppel)

Én is ezen gondolkoztam, hogy mi mindent tudnék csinálni. CAD programokban is jártas vagyok, ha nagyon akarnék, tudnék csinálni objektumokat, járműveket, stb.

Programozói tudásom is elegendő arra, hogy lazán megtanulok valami új nyelvet, vagy fejlesztői környezetet (eddig Pascal, Logo, Basic, C++, Assembly, PHP, kis java, java script, stb..stb)

De szerintem foglalkozok valami hasznosabb dologgak :-D

2011. dec. 14. 23:28
 3/3 anonim válasza:
youtubera beírod h pawno oktatás... BenbHD ha figyelmesen nézed, gondolkodsz meglesz
2014. ápr. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!