Hogyan tudok megtanulni scriptelni?
Milyen scriptet akarsz?
- shell
- perl
- python
- ruby
- pl/sql
stb.
Elnézést mindenkitől,elfelejtettem leírni,hogy Gta San Andreas Multiplayer szervert szeretnék scriptelni.
Bocsi még egyszer.
Köszi,de kifejezetten kértem,hogy vagy pontos linket adjatok,vagy itt írjátok le...
Google tudom hogy a barátom,de nem akarok olyan oldalra tévedni,azért itt kérdezem.
A pawno a C nyelvhez hasonlítható, tehát az után böngéssz. Amúgy informatika szakos iskolába tanítanak C-t C++-t vagy C#-ot, nem tudom pontosan, de ott sem azt tanítják hogy hogy kell SAMP-ba mozgó objektumokat csinálni...
ha jó angolos vagy sokat segíthet.
Ja és ez még fontos, attól még nem lesz valaki scripter hogy más weblapokból összemásolt kódokból csinál valamit, ha saját kútfőből írja akkor már igen.
Ha valami érdekel még nyugodtan írhatsz privátot is. Mostanában nem nagyon játszok, de évekig toltam, és nem egy saját szerverem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!