Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Segitetek nekem animációkészít...

Segitetek nekem animációkészítésben?

Figyelt kérdés

nagyon kezdő vagyok.

1.monfanátok nekem olyan programokat amikkel elindulhatnék?

2.légyszives ne ilyen kockanyelven mondjűtok,,mert azt nem nagyon vágom.

kezdőktől is szivesen várok kommentet,hogy ők hogyan haladnak,vagy ők mivel kezdték,mert nekem már az is valami lenne,ha elindulni el tudnék,de nem tudok.

azt se tudom hogy mik a lépései,tehát egy ilyen animációhoz mit kell csinálni először,meg stb.

nem ragaszkodom hozzá hogy a grafika csúcs minóségű legyen,tehát az narutó bleach szerű.

ha hülyeséget írtam akkor bocsi,de télleg nagyon nem tudom,de szeretném megtanulni.és tudom hogy sok idő.

2011. nov. 24. 11:01
1 2 3 4 5
 21/44 tabaki ***** válasza:
2011. nov. 28. 13:41
 22/44 A kérdező kommentje:
áááááá nagyon köszönöm.már olvasom is el.
2011. nov. 29. 17:45
 23/44 tabaki ***** válasza:

Nagy piros pont Bill Gatesnek! Én általában senkinek nem ajánlgatok Microsoft programokat, amíg csőfogóval nem kapacitálnak, de most derült ki a számomra, hogy a Windows Movie Maker nevű apart kis programjuk ingyenes, és szabadon letölthető pl. innét:

[link]

Ha még nem ismernéd (lehet, hogy már a gépeden is van), ez egy nagyon egyszerű, éppen kezdőknek való filmvágó program, pont jó arra, hogy az elkészült filmrészleteidet összeállítsd. Képváltáskor mindenféle szokásos effektet (átúsztatást, rolót és hasonlókat) használhatsz, és az egész alá hangot is tehetsz.

A hang vágásához az Audacity programot javaslom, szintén könnyű a kezelése, és képkockában is meg lehet tőle tudni a kiemelt rész hosszúságát.

[link]

Egyik sem igazán professzionális eszköz, viszont otthoni élvezkedésre tökéletes.

Lehetnél bőbeszédűbb, nem a szajrét akartam fölmérni a hardverparkodra vonatkozó kérdéseimmel, hanem találtam olyan progikat, amelyek szkennerről vagy kameráról olvasnák be a képkockát. Ilyesmi érdekel?

2011. dec. 2. 18:04
 24/44 tabaki ***** válasza:

Ha érdekel a kedvenc stílusod további szapulása, a következő oldalon végképp lehúzom a keresztvizet az animéról:

[link]

+ egy-két egyéb érdekesség.

2011. dec. 4. 11:23
 25/44 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen amit eddig is írtál,és kiváncsi vagyok a folytatásra,csak a képeket amik ki vannak nagyítva nem látom csak egy üres téglalapot.nem tudom lehet hogy velem van a hiba,de nincs ötletem.
2011. dec. 4. 14:17
 26/44 tabaki ***** válasza:
Érdekes, nálam jól működik. A másodikba egyébként wmv-ket ágyaztam be, lehet, hogy a böngésződ nem érti? Nekem linuxon is megy. Majd utánanézek, de most el kell mennem.
2011. dec. 4. 14:38
 27/44 tabaki ***** válasza:
*Ja, hogy a KÉPEKET? Bocs, akkor sem értem, próbáld "kép megjelenítése" jobbgombos menüponttal, vagy töltsd le, úgy nézd meg.
2011. dec. 4. 14:41
 28/44 tabaki ***** válasza:

Jó hír, egyelőre röviden:

[link]

2011. dec. 10. 16:52
 29/44 tabaki ***** válasza:

Frissítve!

[link]

2011. dec. 11. 10:36
 30/44 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2011. dec. 11. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!