Mobility Lab - ML300603. Optikai egér. Nem tudom müködő állapotba helyezni. Segitetek?
Code 43: Windows has stopped this device because it has reported problems
Magyarul annyit jelent, hogy cseréltesd ki ha garanciális. Ha pedig nem, akkor kidobandó. Előtte azért próbáld meg más oprendszerrel...
Jelentem az összes Windows ameiken teszteltük 7-es.
Jelenleg nem nagyon van lehetöségünk más op-rendszerrel tesztelni. Wiszont adtak vele egy CD-t, azon és az egér csomagolásán megjelenik a windows 7 cimke.
Garancia nem volt vele.
Nagyon köszönöm a válaszoka.
Ha valakinek még valami ötlete lenne hogy mi okozhatja, szivesen várom a tanácsokat.
A 43-as kód azt jelenti, hogy a driver aszonta a vindóznak, hogy nem tudta beizzítani az eszközt. Ennek két oka lehet:
1. Rossz az egér
2. Rossz a driver
elsőre a megoldás: csere
másodikra: töltsd le a gyártó oldaláról a legújabb drivert, vagy próbáld meg felismertetni a Win7-el. Ha egyik sem megy, akkor rossz a cucc. Ennyi. Olyan egeret se ps2-est, se usb-set nem láttam, amit a win alapból fel ne ismert volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!