Van értelme c++ tanulni?
Figyelt kérdés
Le fogja váltani a c#?
Meg azt hiszem kezdi átvenni a világuralmat xD.
Már a játékokat is abban írják pl.. unity is c# ben készült és a vele alkotott játékok a c# ben íródnak.
És többségben vannak azok a játékmotrok amiben csak c# ben lehet megírni a játékot.
Igaz,hogy már nem sok van hátra c++ nak. :(
Most ezért tanultam.
2011. nov. 9. 17:58
1/3 anonim válasza:
Nem csak játékprogramok vannak...
2/3 anonim válasza:
Jó ég, dehogyis fog eltűnni! Persze, hogy van értelme tanulni. A C++ népszerűbb, mint a C#. Attól, hogy egy motor C#-ban készült, nem jelenti, hogy mostantól mindenki abban fejleszt.
Ez nem úgy működik, mint a hardware-ek világa. A C 1973-ban jelent meg és bár azóta itt-ott kibővítették, de még ma is a legnépszerűbb nyelv a Java mellett.
3/3 tabaki válasza:
Nincs. Én megpróbáltam, de lehetetlenség, maradok a basicnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!