Ehez hogyan kezdje hozzá és hogyan folytassam ha már eléggé értek ehez?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem az elektronikát és programozást meg a gépeket és elhatároztam hogy megtanulok programozni a gépen.Tehát úgy értem hogy Wordpad,Jegyzettömb ezeken különböző progikat írni és programnyelveket megtanulni ami ezekhez szükséges.De nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá vagyis az alapoktól a komolyig ja és nincs nekem semmi nyelv tudási szintem angolból csak egy nagyon nagyon nagyon kicsi.2011. szept. 30. 16:04
21/22 anonim válasza:
Ez egy baromság. A C++ tökéletes kezdőnyelvnek, én is ezzel kezdtem teljesen 0-ról megtanulni programozni. A Pascal egy halott nyelv, soha az életben nem fogod tudni használni semmire, teljesen fölöslegesen belefektetett energia. A C++ bonyolult és egyben izgalmas, kitartás kell hozzá, semmi más. És nem kell zseninek lenni semmi ilyesmihez.
22/22 anonim válasza:
c++ nem halott nyelv hanem tanuló nyelv. Semmi másra nem jó csak pont arra hogy megtanulja az ember az alapokat rajta és könnyebben mint a c++ban. Egyébként meg ha ezt komolyan gondolja hogy ezzel akar foglalkozni nem biztos hogy a c++ a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!