Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ehez hogyan kezdje hozzá és...

Ehez hogyan kezdje hozzá és hogyan folytassam ha már eléggé értek ehez?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem az elektronikát és programozást meg a gépeket és elhatároztam hogy megtanulok programozni a gépen.Tehát úgy értem hogy Wordpad,Jegyzettömb ezeken különböző progikat írni és programnyelveket megtanulni ami ezekhez szükséges.De nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá vagyis az alapoktól a komolyig ja és nincs nekem semmi nyelv tudási szintem angolból csak egy nagyon nagyon nagyon kicsi.
2011. szept. 30. 16:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

óóóó.

C++ tanulj szerintem.

Tanuljuk meg a c++ programozási nylevet 24 óra alatt című könyvből.Ha azt megtanultad akkor jöhet a c++ bibliája.

2011. szept. 30. 16:08
 2/22 A kérdező kommentje:
És honnan szerezzek egy olyan könyvet vagy lelehet tölteni valahonnan?
2011. szept. 30. 16:47
 3/22 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. szept. 30. 17:00
 4/22 anonim ***** válasza:

Amúgy főleg milyen típusú progikat akarsz írni? Web? Esetleg olyat amit a gépeden tudsz futtatni?

Mert azért ez a wordpad dolog nem írja körbe és rengeteg dolog lehet...

2011. szept. 30. 17:21
 5/22 A kérdező kommentje:
Géphez
2011. szept. 30. 17:26
 6/22 anonim ***** válasza:
Visual studio ingyenes verzióját töltsd le + azt a feljebb belinkelt 24 órás könyvet. És tanulj + gyakorold amit tanulsz abban a progiban.
2011. szept. 30. 17:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Na ezen sírtam xD "géphez"
2011. szept. 30. 17:31
 8/22 anonim ***** válasza:
C# express + [link]
2011. szept. 30. 18:03
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha a tök 0-ról kezded nehéz lesz. Nem a prog nyelv megtanulása, az semmi. A nehéz a programozási gondolkodás megszerzése, szerintem ezt könyvből, anélkül, hogy bárki segíteni nem fog menni.
2011. szept. 30. 18:07
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne C++ hanem C# -ot tanulj ez teljesen objektum központú és nekem barátságosabb a c++ -nál.
2011. okt. 9. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!