Elindul ez a játék rajta?
Nekem, Intel(R)Pentium (R) 4 CPU 2.40 GHz, processzorom van.
Azt szeretném megtudni hogy a GTAIV menne e ezen a processzoron mert én nem tudom. Köszi.
nem cserélni kell hanem veni bele egyet integrált van benne
ott alata irnak két videó kártyát hozá
45000 + 10000 az 55000 gondolom számolgatál és ez akor még a gyengébb vga és még 1gb ram se ártana bele
de amugy törhetö gép meg van rajta xp:)
erösnek tünik:)
te döntesz:)
lényegében a táp itt se lehet valami jó dell régebi tápok nem a legjobbak:S de hát amit én irtam az se:S
alaplap nemtudom miylen lehet de ha ddr2 es ram van bene akor egy kifutó alaplap lehet.
döntsd el de kimondtan nem jobb ez se söt:S ha még ramot is venél bele kb ott tartasz mint enyémnél persze ezen van xp. én nemtudom:) tetszik azért:)
Hát amit amd s t képen felraktam az a legolcsóbb 2 magos volt tehát atól job vagy
én is Core 2 Dou t hasznalok
szimpatikusok nekem:)
i3, i5, i7 elöt nekem ezek jönek be
amd nél meg phenom 2 esek
de ha részletek kelenek majd este megnézem:)
Hát a gyengéb vga val is talán meg +1gb ramal
de ezt már leirtam:)
mert az a minimum neki hogy kel egy nem alaplapi vga (ami méghozá nem is egy régi)
és hogy 3gb ram van a gépben ez is minimum
Hát xp n eldöcög majd 2 gb al is
de vga feltétlen szükséges:s
viszont amit én linkeltem az job lene az a ati s kártya mint amitb itt ajánlanak hozá.
Mármint amit másodiknak ajánlanak az jó
ugy jó is + 1gb ram nélkül is mivel aba 1gb video ram van
45000+15000 vagy menyi is az a kártya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!