Elindul ez a játék rajta?
Nekem, Intel(R)Pentium (R) 4 CPU 2.40 GHz, processzorom van.
Azt szeretném megtudni hogy a GTAIV menne e ezen a processzoron mert én nem tudom. Köszi.
vatera hát sok túl szép hogy igaz legyen nem értem én hogy lehet enyire öszekutyulva miden
nincs gyári hütö a cpu ra amit felraktam képel:(
pedig engedi öszerakni hütöt meg nem is lehet választani de most nézek egy másik oldalt minivel olcsobb midnen
ami n van hütö az egy 1000 el drágább
szóval rajta kell legyen az ipon ban...:)
ipon on tudod megrendelni amit képfeltöltésre képet feltetem.
60730 Ft az minden van bene csak dvd olvasó nincs az 5000 plusz pénz kb.
ipon baloldalán talász egy olyant hogy gép öszerakó és ott a második konfigot választod (tehát nem az elsöt ami miniboxos pc)
és akor it te tudod öszerakni mit szeretnél az alapvetö hibákat jelzi ha valamit roszul tetél ösze
Budapest en van ezaz ipon
régen én személyesen vetem át ott amit vetem gondolom ma is lehet személyesen
ha nem pestmegyei vagy nemtudom medig szálitanak de szerintem országosan (még nem olvastam) persze enyivel drágáb is lesz gondolom én még szálitva sose rendeltem ezért nem is olvastam róla sehol:s
regisztrálsz egy email el megrendeled és elmész érte mikor irják emailben enyi szerintem
és ot helyszinen fizetsz
a töbi linkem elég bonyolult és nehéz.
.
ha te ćsak egy jó gépet szeretnél (tehát job mint a mostani akor egyszerü dolgod lene)
de igy hogy egy nagy gépigényü játékal akarsz játszani és olcsón az nem igazán megoldható
belinkelem az ipon honlapját
probálj gyüjteni nem kel sietni sehova
csak olcsóbb lesz mindenböl
és ahogy igy nézem látod 60 ból öszeraktam egy olyant ami elég türhetö mai viszonylatban
és minden egyes kicsit jobb alkatrész 1000 2000 el drágáb csak tehát 70 ezerböl nagyon maradandó alapgéped lehetne amit késöb bövitgethetsz.
bonyolult részletezni sok mód lene
pl most nem venél,videó kártyát se 4 gb ramot.
venél egy jó szép házat jó szép tápal
melé egy jó alaplapot ami minden uj dolgot fog tánogatni és erös és van rajta integrált vga
venél merevlemezt is ami elég jó
ebe venél egy leg vacakab proceszort
vga t meg nem venél
ramból meg 1-2gb osat csak
ezel igy jobb lene alapgéped bár nemtudnál vele játszani de késöb csak vga t kéne vened meg ramot
és adig is mostani gépedtöl sokal job lene.
á bonyolult :s bocsi nemtudom hogy irjam és
ipon.hu/
Telefonon nem tudtam töb karaktert irni már:)
szóval bonyolult
mivel te nagyon jó gépet akarsz nagyon olcsón
és ez enyhén szólva képtelenség
mert job gépet mint tied könyen találsz és vehetsz használtan a 40 ezer és alat is viszont aban se elég ram nincs se video kártya, proceszor se a legjobb
tehát nagyjából veszel,egy házat és egy alaplapot ami használt és meg nem is támogasa ujab dolgokat ami,kéne
viszont gépnek jó még san andreas is mene rajtuk szépen (max egy vga is kéne beléjük :D stb stb.)
szóval ez van ipon mást nemtudok
vagy éjt napalá téve vaterát lesed de kitudja nem e ép kamu valami bene vagyis nem is igaz
mivel pl látam:
4 magos gépet 8 gb ramal 2gbbos vga val:D
11000 ért persze licitált ár na de akor is mi van ha töb licit nincs és akor 11 ezerét egy kb 200 ezres gépet megvet? mindemelet 2 év garancia 100 szor ki volt irva:D
de ez csak a legdurváb.
.
én csak magam tudom ismételni:
ipon on regisztrálsz
öszerakod amit én feltetem képfeltöltésre
az elsö linkem ugytudom valami AMD2.jpg kel legyen a végén
ha õszeraktad megrendeled
elmész és megveszed:)
persze ehez kel,anyi pénz
meg ha nem vagy budapesti akor szálitásal is számolni kel:s
viszont ha van a közeledbe hardware bolt akor
szépen leirod amit én képfeltöltésre feltetem
egy lapra leirod bemész és megmondod hogy egy ilyen konfigot szeretnél kb és ilyen árban
használt gép bontok is vanak talán ot is öszeraknak egyet.
hát bocsi csak teloról irok meg ideges is vagyok:)
mert amit te szeretnél ki más nem szeretne?:)
jó gépet olcsón:)
Van itt egy gép ami szerintem jó lenne, szerinted is jó?
Keresd meg csak lejjebb kell görgetni.A neve:DELL Optiplex GX755
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!