Elindul ez a játék rajta?
Nekem, Intel(R)Pentium (R) 4 CPU 2.40 GHz, processzorom van.
Azt szeretném megtudni hogy a GTAIV menne e ezen a processzoron mert én nem tudom. Köszi.
Gyüjts még szerintem és olyat öszeraksz újonan hogy simán megy rajta minden jó
40 + 30 kéne és akor igen erös gépet tudnálöszerakni legalábis 40 hez képest
amugy 10 est se tudsz ösze kaparni?
használtan az a baj vagy hónapokat guberálod alkatrészenként vagy egy komplet de aba ne biztos hogy minden jó de keresni kel.
Google kiadta használtan ezt az amd procit 12 ezerért:s
rakd ki kérdésnek mondom és öszetesznek egyet viszont 10 ezrest jó lene gyüjtened
30gb hdd nem elég igy sajnos nemtudod azt se kisporolni
Képtelenség 40 böl kihozni ilyesmit:(
hát igen egész szép gép kel gta 4 hez
még a cpu hütöt is kifeljtetem akor ha pl alktrészenként venéd használtan akor nem biztos hogy hütö is van hozá
ézért job hozá dobni gyüjtögetni ne tudsz?:(
10 es is sokat számit
ha ujonan veszel akor minden ott van vele és használtan se sokal olcsob pár 1000 el mert hogy ezek még nem túl régi hardverek:s
este majd nézelödök neten ha tudok de te is ted azt és nem tudsz valami melót amiböl öszeszednél kis plusz pénzt?
maradandó gép lene ha edig ilyénel el voltál ezel továb eleszel:) sok jó régebi játék is van gta san andreas pl meg netezel filmezel rajta vagy dolgozol tehát nem rosz befektetés szerintem. pár év mulva is még féláron is elrudod adni nem ugy mint a mostanit
gondolom akoriban veted ha ujonan vveted voln alor kb 100 ezer volt minimum
most meg ha 5000 ért eladod csoda lene
de persze ha biztos vagy bene eladhatod na meg utána is pl megveszel mindent csak vga t nem és gépet meg eladod
bilentyu egér meg monitor nélkül:D
hát nemtudom sajnos aki komoly játékokal akar játszani (vagyis gépigényes) anak fizetnie kel érte:s
fúúú becsuktam miközbe irtam róla :S :D
na szóval Táp az elég vacak de ez a alegolcsóbb tápos ház
merevlemez is legolcsóbb de 250gb:)
videokártya az ventilátor nlküli tehát pasziv hütéses vagyis nagy teljesitményt nem kell várni töle de fent van youtube n ezel a kártyával a gta 4 és tipusilag is megfelele neki
memória 4 gb mert igy a legolcsóbb és igy remélhetöleg dualban menek
alaplapon van integrált vga is azért jelez fent köldel a képen
AM3+ os tehát a legujabb amd procik is belemenek majd persze nem a legjobb alaplap mivel ez a legolcsóbb
a proceszor 2 magos amd
ez volt a legolcsóbb szintén
összesen
60730 FT (1875 FT al ólcsóbb ha nem kérsz öszeszerelést de sztem jobb ha öszerakják)
szóval egész jó szerintem ahoz képest hogy a legolcsóbb:D De kérj meg valakit rakjon ösze még igy ilyent:D
egér billentyü nincs és dvd olvasó se
a régi jó lesz nem?:S :) dvd olvasóból persze ha bele megy uj alplapra
egy iró olvasó ugy 8000 + ha kell
most nézelödök használtat
de én ha ezt veném inkább ...
na de szerintem gyüjtened kéne kicsit legalább ehez:) 20 ezer:S hát jó lene nem?
most ha használtan találsz is kb iyleneket
mert kb minimum enyi kell hozá
akor is max eszközönként 2000 ket faragsz le
nagyon szükösen lene ugy is 50000 tehát
én gyüjtögetnék:)
az biztos hogy ez sokkal jobb mint emid most van:) viszont hát sajnos anyira nem fullos mint kéne még újabb játékokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!