Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Netbookon tudok programozni?...

Netbookon tudok programozni? (c++) És tableten?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Netbookon tudsz, tableten szerintem nem. Android nem komálja a Microsoft cuccokat. (Visual Studio)
2011. szept. 16. 20:49
 2/4 sas15 ***** válasza:

a c++ nem microsoft a visualc++ az..

netbookon könnyebb de tableten is lehet

raksz rá debian-t vagy ubuntut és már minden könnyebb

persze az android megmaradhat rajta;)

2011. szept. 16. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy Minixem (Intel Atom processzor, 80% méretű billentyűzet, pici képernyő és 14:9 képarány) van, arról tudok nyilatkozni. Ubuntu van rajta (meg winxp, de azt nem én használom). Ha nem túl nagy projektet építesz, akkor simán lehet rajta programozni. Nagy méretű programot bosszantóan lassan fordítana. A 80%-os billentyűzetet meg lehet szokni (5-10 perc), de az gáz, hogy az írásjelek még jobban össze vannak töppesztve, nehéz őket eltalálni, ami programozásnál különösen kellemetlen. A pici képernyő sem katasztrófa, azt is szokni kell (a képarány miatt eleinte úgy érzed, mintha bezártak volna egy szűk szobába, ahol túl kicsi a belmagasság). Nem szabad pazarolni a helyet a képernyőn, én mezei szövegszerkesztő + parancssori fordítót használtam, az még elfért (bár én a nagy gépen is ugyanígy fejlesztek C++-ban).
2011. szept. 19. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Bizos hogy lehet, nem próbáltam, de a c++ igen elterjed nyelv rengeteg különböző OS-re hardverre portolva van.
2011. szept. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!