Lehet netbookon programozni?
Figyelt kérdés
Elsos vagyok gimiben és most kezdek programozni tanulni,és idovel vennék hozzá gépet,amit bárhova magammal vihetek. Egy rendes notebookra még nincs pénzem,ezért a netbookon gondolgotam. Lehet rajta programozni? esetleg tudtok ajánlani jo netbookot? Várom v.2010. szept. 22. 08:31
1/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehet netbokon programozni,bármelyiket megveheted.
2/8 anonim válasza:
Hát. A fordítás az processzorigényes dolog. Nem tudom mennyire bírják erővel és akksival...
3/8 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi válaszokat. azért ajánlani tudnátok egyet?
2010. szept. 22. 08:38
4/8 anonim válasza:
ha most kezdesz programozni tanulni, akkor tökéletes választás a netbook. sokkal könnyebb magaddal vinni a mérete és súlya miatt pl. suliba is. Én már 2 éve egy 10 colos netbookot használok, nem bántam meg (de van mellette egy erős asztali gépem is) mert komoly teljesítményt nem lehet elvárni egy netbooktól.
5/8 A kérdező kommentje:
ja. én csak annyit akarok tole h lehessen rajta programozni,és worldbe dolgozni :)
2010. szept. 22. 08:45
6/8 anonim válasza:
Attól függ, h mit akarsz programozni. Ha pl. Java nyelvet úgy, hogy notepad-ben írod a forráskódot és javac-vel fordítod akkor igen. Viszont ha valami komolyabb fejlesztői eszközt akarsz futtatni (Eclipse, Visual Studio, Delphi, Code::Blocks stb.), akkor nem fogsz tudni benne dolgozni.
A netbook alappvetően nem programozásra készült, hanem böngészésre, levelezésre kapcs.tartásra. Én a helyedben vennék egy belépő szintű notebook-ot.
7/8 anonim válasza:
Ha még csak most kezd akkor bőven jó lesz neki a notepad(2, ++).
8/8 anonim válasza:
Egy netbookon simán lehet nyomni Delphivel, meg VisualStudióval is, szal tökéletes mindenre, probléma inkább a kliens területtel van, hát erre oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!