Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » IE-n kívül milyen böngészőmoto...

IE-n kívül milyen böngészőmotor van még?

Figyelt kérdés

Csináltam egy böngészőt,ami most IE-motorral megy,de szeretném lecserélni,mert mindenki tudja milyen az IE.A cuccot gamemakerben írtam,a http szerverhez már tudok csatlakozni,az adat is lejön,stb.,csak a html nem kezeli se a html-t se js,stb.Erre kellene egy dll,ami ezt megteszi.Remélem érthető :D

Köszi!

2011. szept. 11. 11:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen:az eddigi cucc: [link]
2011. szept. 11. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az IE motorja a Trident.

Van még több másik is:

- Gecko: ez a Mozilla(korábban Netscape) fejlesztése

- Presto: az Opera Software fejlesztése

- KHTML: a KDE egyik projektje, a Konqueror böngésző használja

- WebKit: eredetileg az Apple a KHTML-ből kiindulva készítette, ma már sokan fejlesztik és használják

- és még van több kevésbé ismert is.

2011. szept. 11. 12:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Webkitről tudok,de valami olyasmi kellene,amit tudnék gamemakerben is használni.
2011. szept. 11. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Utánanéztem és úgy látom, hogy a Game Makerhez nincs nagyon másik böngészőmotor. A neve alapján nem is erre lett kitalálva, hanem egyszerűbb játékok készítéséhez.

Ennél komolyabb böngésző készítéséhez a C++ nyelvet érdemes használni.

2011. szept. 11. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!