Az FPS creator-on kívül vannak-e még jó játék csinálók?
Hogyne lennének. Visual Studio, MinGW. Én ezeket szoktam használni játék csináláshoz.
Amire te gondolsz, pl Game Maker, RPGMaker.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hát nem igazán van hasonló.Az FPS Creator egy zseniális kivételes program,csak kár hogy DB Pro-ban írták:(
Szerintem megunni nem igazán lehet csak ki ábrándulni.Én legalábbis nagyon jól eltudtam szórakozni a különböző MOD-okkla meg az FPI/AI scripteléssel.Csak egy idő után elegem lett a bugokból a lassúságból és a korlátaiból ami főleg a 2D pálya tervezőnek köszönhető.
Esetleg ami hasonlít az a Unreal Development Kit,mivel ebben is viszonylag egyszerűen össze elehet hozni egy FPS vagy TPS játékot hála a logic bricks-nek amivel kódolás nélkül be állíthatunk alapvető játék logikát.
Még ott a Blender is,ebben is viszonylag egyszerűen lehet játékokat csinálni de a kezelő felület első neki futásra nagyon zavaros,ám annál hatékonyabb elvégre ez egy komplett 3D modellező,animáló,renderelő progi be épített játék motorral és szintén logic bricks-el.Gyakorlatilag ezzel az egy programmal mindent meg lehet oldani:
-pálya tervezés
-modellezés
-animálás
-textúrázás
-scriptelés
És akkor még ott vannak a komolyabb játék motorok amikre azért tudni kell kódolni hogy ki hozz belőlük valamit,talán érdemes lenne FPS Creator után ebbe az irányba haladnod:
Leadwerks:
Unity3D:
Shiva3D:
Torque3D:
3D GameStudio:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!