Hackerré válás. Hogyan kezdjem?
Sziasztok előre közlöm a sok szleng kis genyóval , hogy ha nem tudsz értelmeset írni akkor felejtsük el egymást ne írj töröld le magad menny ki a játszótérre labdázni vagy ugorj a dunába nem érdekel...
Na infós suliba járok szal alapfokon nagyjából értek a programozáshoz c++-ban nem vagyok még profi de eddig nem igen vettem észre bármi kis dolgot amit hackerkedésre tudnék használni. Mivel az iskolámban is tanítanak programozni illetve honlapot tervezni ezért előbb utóbb eljutok egy jó szintre és mivel ezt választottam szakmámnak ezért eléggé érdekel is a programozás és annak fortélyai tehát időm az van bőven és türelmem is.
Nem szeretném bármi rosszra használni a tudásomat de ez egy jó hobbi elfoglaltság lenne számomra ha ezt nem hiszed el ne segíts benne megértem. Illetve remélem tisztában vannak azok az emberek akik oltogatni fognak , hogy a hackerkedés-t nem csak rossz célra lehet használni sőt ha nem lenne akkor egy ember aki kicsit is konyít az egészhez feltörné mindeneteket mivel a réseket be kellett fednie valakinek máskülönben nem használhatnátok biztonsággal email és más egyebet. :) Csak vannak akik a tudásukat rossz célre használjak ők a black hat-ek. :)
Tehát kis történetem után a valódi kérdésem az , hogy hogyan is kezdjem el? Esetleg tudnátok ajánlani valami jó könyvet, oldalt, cikket bármit amivel elkezdhetném?:)
csak a tizenévesek crackerkednek kedvtelésből és kicsinyes bosszúból.
a profik csak és kizárólag pénzért csinálják. Felbérelik őket a Gazdagék, akik kitalálják a hackercsoport nevét is, hogy azt hozza le a sajtó.
Nyilván a gazdagék is csupán eszközként használják őket a politikai/gazdasági/kicsinyes céljaik eléréséhez.
profi biztosan nem töröget puszta érzelmi felindulásból.
Tökmindegy mit kérsz. Ilyen taknyosokkal színültig a net, "hejesírás" nulla, szóval az alsó tagozatból sem jött még ki, de már hacker meg programozó akar lenni. Ha meg kéne írnia egy rutint, ami kidobja a dvd-író tálcáját, akkor elfogyott a tudomány.
A gimiben úgy ültünk délutánonként, hogy már az infós haverok instant messaging cuccán dumáltunk, most meg rád nézek, hol vagy te ettől? Valószínű főiskola után sem leszel ezen a szinten.
Hmm. Csak egy kis segítséget tanácsot szerettem volna esetleg valami könyvet, e-bookot ehelyett már kaptam 3 teljesen felesleges kommentet. Köszönöm.
Szerinted ha infós suliba járok és c++ is a tananyag része akkor alsós vagyok?:) Lehet , hogy eddig nem tervezgettem Instant Messaging programot és miért nem? Mert nem láttam értelmét mert ilyen ezer egy meg kettő van a neten fölösleges ilyet csinálni... Lehet , hogy az egyetemig sem leszek olyan szinten de te ezt honnan tudod? Te vagy a mentalista vagy mi esetleg uri geller rokona vagy... Kik vagytok ti itt , hogy megmondjátok ki mire fogja jutni , ki milyen , ki mit fog elérni... Egy picit nézzetek magatokba te mit értél el és bárki megmondta neked előre , hogy te egy elbaszott tv szerelő leszel?... NEM!... Tehát köszönöm az eddigi offokat aki esetleg tud értelmes hozzászólást is írni szívesen meghallgatom. :)
Már eleve ha ezt a kérdést fel kell tenned és képtelen vagy megtalálni rá a választ akkor esélytelen vagy.
Nem azért, hogy bunkózzak, de egy hacker nem kérdez ilyeneket hanem megtalálja a módját, hogy megkapja a választ.
Tehát ha képes vagy megtalálni a kérdésedre a választ MAGADTÓL akkor talán még lesz esélyed.
ONTOPIC:
Akár itt.
TROLL:
hiába írtad, ilyen gyerekes, naiv hozzáállással sehova nem fogsz jutni. Ez olyan, mintha azért akarnál tűzoltó lenni, mert szép a sapkájuk, meg amúgy is vagány ahogy kimentik az embereket.
Egyébként például kéne kezdeni, hogy nem írod ki publikus oldalra a szándékod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!