Hogyan lehet beállítani a kivánt teljesítményre a processzort? Mert mondták hogy nekem minimálisra van beállítva!
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 22:01
1/10 anonim válasza:
Ki mondja?
Milyen processzort?
Van hozzáprogramod?
Laptop vagy asztali?
2/10 anonim válasza:
Már ott elakadtam, hogy vajon mit érthet a "minimálisra állítás" fogalma alatt.
3/10 A kérdező kommentje:
ugy értem hogy a processzor nincs kellőképpen beállítva és asztaliszámítógépről van szó meg a hűtő rendszer sem forog el gyorsan ezen szeretnék állítani
2011. aug. 10. 22:08
5/10 A kérdező kommentje:
intel inside 2.8 ghz,Asus ah 3450Hd,1gb ddr ram 400mhz,
2011. aug. 10. 22:11
7/10 anonim válasza:
Hát...én ha lehúzom a procit, akkor a tulajdonságoknál (számítógép>jobbklikk>tul.) azt írja 1.73GHz@798MHz
Első a proci órajelen, 2-ik pedig az aktuálisan használt órajel.
De leírhatod milyen a procid, és mennyin megy, az is lehet hogy biosban kell utána állítni.
Az meg hogy nem forog teljes gázon a venti azért van mert valszeg nem melegszik túl a proci, az csak fasza dolog.
8/10 A kérdező kommentje:
xeon ha jol tudom de amikor vetem a számítógépet kompletten azóta nem cseréltem ki a procit és az van a gépre irva intel inside de a everest azt irja h intel xeon
2011. aug. 10. 22:16
10/10 A kérdező kommentje:
na tud valaki valamilyen ötletet?
2011. aug. 10. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!