Hogy tudnám a számítógépemen futó folyamatok számát minimálisra vinni?
régebben még jó volt, csak mostanába vettem észre hogy kicsit sok folyamat fur rajta (szerintem feleslegesen)
igazából azért kérdezem mert erős gép, és GTA4et is viszi patch nélkül, de most egy sokkal gyengébb játék akadozik rajta (szóval lehet hogy nem ez a baj hogy sok folyamat fut rajta)
a lényeg az hogy hogy tudnám kiiktatni a 60 folyamat nagy részét? :/
30 ebből felhasználói
3 hálózati szolg...
2 helyi szolg...
25 system
hogy tudhatnám meg hogy melyik melyik programtól jön, mert a systemeket nem igazán nyomnám ki XD
Előjegyzett m.: 641M/3938M
CPU-használat 2-3%
az előjegyzet memória sok egy kicsit ahoz képest hogy csak 2 netes oldalt nézek, és a feladatkezelőt? :D
ami még fontos lehet :D
oldalt a tálcán amit kijelez (mindíg futtattom ezeket) :
webcam ikoja, unlocker, sony telefon filemanager, hangal kapcsolatos progi, winap agent, vidikártya progija, windows hangos cucca, nod hamachi, adobe flash player update kérelme, java update kérelme, divx update kérelme, és néha skype, de az most jelen esetben nem fut, mert az sokat használa memoból...
Start menü, futtatás, regedit.
Ezt nyisd meg:
HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Run
Itt vannak az automatikusan induló programok. Ami nem kell, azt töröld ki.
Utána csináld meg itt is:
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Run
Vagy egy finomabb módszer:
Startmenü, futtatás, msconfig, ok.
Automatikus indítás fül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!