Szeretnék egy játékot (swine) modolni, szerkeszteni, de
levan védve. Vki megoldás?
Figyelt kérdés
, mármint ha, modosítani akarok dolgokat, akkor nem engedi, de ha megnyitom az exe-t akkor utána engedi modósítani a fájlokat, de én szeretnék egy "modot" csinálni hozzá pl "új járművek" menűcsere, de visszakéne fejtenem forráskóddá, tudom hogy majdnem lehetetlen, de van valami módszer, hogy kikerüljük az exet, hogy megnyitunk egy exet (sajátot) majd később megnyitja az eredetit, de így már lehet rendesen szerkeszteni. Most regisztráltam ide, hátha itt van sok okosabb ember mint én nem tudom hogy mennek itt a dolgok, de hátha megoldás?
2011. jún. 25. 16:47
1/9 anonim válasza:
bocsi nem ide tartozik, de nagyon jó játék:d és a disznók a nyerők:)
2011. júl. 2. 16:21
2/9 anonim válasza:
Mibe írták a játékot? nem ismerem
2011. júl. 12. 13:42
3/9 anonim válasza:
meg mondj hozzá még infókat
2011. júl. 12. 13:42
4/9 A kérdező kommentje:
elvileg Visual C++al írták.
több info, hát ha pl modosítok valamit (.pak fájlban van az egész), akkor hibával elszáll, gondolom valamivel levédték az egészet, hogy nem hagyja, gondolok olyanra, hogy pl egy egység "életereje 120, ha modosítom akkor error, sajnos, de hogyha elindítom az exe-t és utána modosítom akkor nem repül el hibával.
2011. júl. 14. 21:32
5/9 anonim válasza:
nyisd meg javaba.
2011. aug. 4. 20:19
6/9 anonim válasza:
És a kódot írd át úgy hogy elfogadja a változásokat
2011. aug. 4. 23:46
7/9 A kérdező kommentje:
és hogy tudom megnyitni javaban?
2011. aug. 10. 16:02
8/9 Tribalstar válasza:
Nemtom mit hova hogyan irjak :)
Van egy .pka fájl, ezt panzers unpackerrel bontsd ki utának az .ini-ből szedd le a keresést, ez hibásan csomagol de akik (gamerek) ezt megcsinálták azoknak van hozzá fájlaik, ezekkel a hibás részeket javítod ki és már onnantól azt csinálsz ami akarsz, ez nekem is megvolt(megkaptam Neurotic-tól) , igen tom h hülye vagyok h nem irtam ki egy lemezre de majd ha egyszer reményvágyam lesz a game iránt akk segítek ha megszerzem a cuccost ;)
2012. máj. 26. 15:42
9/9 vadhus válasza:
Na ez engem is nagyon érdekelne, hogy lehet mit tom én pl, a Units.ini-t szerkeszteni úgy hogy ne dobjon ki az exe. Én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy második pakot, meg egy cheater pakot amibe a units.ini-t írtam át, aztán elindítottam az exet, majd hex editorral a cheater pakot átmásoltam a második pak-ba, aztán viszza az exe és pályatöltéskor már a módosítást foglya használni. Viszont ha kilépsz akkor megint nem fog beengedni. Nos valami megoldás? valahogy csak meg lehet oldani hogy ne szálljon el a pak miatti hibától. Valahogy meglehetne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!