Milyen programmal lehet szerkeszteni a *. exe fájlokat?
Mit szeretnél rajta szerkeszteni?
Tudod mi az az exe egyáltalán?
az a szöveg amit lementes mint .exe az exe lesz!!
Ez egy futtatható alk.
cmd-ben is lehet!
leginkább jegyzettömbbel lehet szerkeszteni.
linkkel nem lehet szerkeszteni. tanács? ne csinálj te semmit azzal az exe-vel. Ha nem értesz hozzá (márpedig nem 2 perc ezt megtanulni), akkor ne csináld, mert úgysem fog menni.
Az exe tudomásom szerint futtatható programnyelven megírt program gépi kódra lefordított compileolt tömörített változata.
Ha szövegszerkesztővel nyúlsz bele akkor sérülni fog és az egész használhatatlanná válik ha rámentesz.
Egy exe decompiler programot kell beszerezned vagy ajánlom a wdasm32 programot bár ez inkább debugger
Továbbá ezt a nem túl mai cikket, mivel akadnak benne érdekes programnevek amik témába vágnak, és ezek utódjaival illetve továbbfejlesztéseivel eredményre juthatsz.
Ha softice-ot akarsz futtatni akkor egy win 95 öt is be kell szerezned, mivel az csak azon megy.
Bocs ha kicsit kőkorszaki dolgokkal jöttem de utoljára 1999 ben foglalkoztam a témával komolyabban.
A Resource Hacker egy 32-bites Windows futtatható és erõforrás (.res) állományok szerkesztésére alkalmas program (megnyitás, szerkesztés, módosítás, törlés, hozzáadás, mentés). Beépített szkriptkészlet szerkesztővel és visszafejtõvel is rendelkezik. Win95, Win98, WinME, WinNT, Win2000, WinXP, Vista operációs rendszereken egyaránt használható.
Szerkeszthető formátumok: *.exe, *.dll, *.ocx, *.cpl, *.scr, *.res
Weboldal: [link]
Kedves eladoezmegaz.atw.hu!
nekem 98-am van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!